Dank je wel voor je aanmelding!

Je aanmelding is gelukt en als het goed is heb je een bevestiging in je mail ontvangen. Heb je deze binnen een paar minuten nog niet ontvangen? Bekijk dan even je spam of reclame map. 


⚠️ Maar voordat je gaat heb ik nog iets voor je! ⚠️

Want jij hebt op dit moment een fotografie bedrijf, maar waarschijnlijk ben jij ambitieus en wil jij groeien met je bedrijf! Ander zou je de masterclass over flitsen ook niet gaan volgen. Jij weet dat je foto's nog kunt verbeteren en dat je kunt groeien met je bedrijf en nieuwe skills kunt opdoen. Dat is precies waar ik je nu mee kan helpen. 

Bruidsfotograaf laat foto zien aan bruid
Je hebt je niet voor niks aangemeld voor de masterclass flitsen. Dat is waarschijnlijk omdat je wilt groeien in je skills en wilt groeien in je bedrijf. Maar dat heb je liever gisteren dan morgen gedaan. Dan heb ik nu iets waar je nu direct mee aan de slag kunt gaan om naast flitsen te zorgen voor meer vrije tijd en een snellere workflow. Want flitsen is super leuk maar als je er vervolgens geen vrije tijd hebt door krijgt heb je er niks aan. Hoe klinkt het als ik jou kan vertellen dat je een complete trouwreportage kunt opleveren binnen een paar uur?

  Actie aanbieding   

Foto's nabewerken met A.i.

Het is klaar met uren achter je computer te zitten en foto's na te bewerken!

  • Binnen één uur een complete fotoreportage nabewerkt in jouw editing stijl.
  • Leer nabewerken met een A.i. tool
  • Video masterclass is zo vaak terug te kijken als je zelf wilt.
  • Ontvang 1500 a.i. edits GRATIS 🎉
  • Ik leg je alles stap voor stap uit.
  • Nieuwsgierig en klaar voor meer vrije tijd?

Na de Masterclass hoef je nooit meer uren achter je computer door te brengen, terwijl je onnodig lang bezig bent met het bewerken van foto's.

Foto's nabewerken met A.i.

Video masterclass Nabewerken met A.i.

+ BONUS video foto's snel selecteren

 NO BRAINER DEAL     
Voorheen €97,- 
Nu eenmalig €7,-

Direct toegang
Ruim 6 uur tijdswinst dmv Ai.

Nadeel aan A.i.: je moet wel weten wat je met je vrije tijd gaat doen 🤩

Vera Oomen fotografie

Sander, ik heb een bruiloft door de Al gestuurd vanmorgen, 420 foto's binnen 10 minuten binnen. Echt zoals ik het gedaan zou hebben, tja ik blijf het ongelofelijk vinden😅. Ik denk dat ik een hobby ga zoeken. 

Vera
 

De AI Masterclass voor het nabewerken van foto's was een zeer leerzame en behulpzame ervaring. Het opende mijn ogen voor de mogelijkheden van AI in de fotografie. Sander is mega deskundig en enthousiast, en ik waardeerde de praktische aanpak. De AI-tools waren indrukwekkend snel en nauwkeurig. Kortom, een aanrader!

Willemijn

Meer vrije tijd..

dit is wat ik  wil!
Inclusief bonus video 'foto's selecteren'.