FLEXMI 

gratis masterclasses

De gratis masterclasses voor elke bruidsfotograaf. Van te voren weet ik nooit waarover ik ga praten. Jij bepaald het onderwerp en ik maak er een gratis masterclass van. Waarom? Omdat ik mega graag anderen help. Enjoy!

Onderwerp doorgeven? Klik hier en stuur mij een DM.

#1 Trouwgesprekken

Mijn aller eerste GRATIS masterclass. De vraag die het meeste werd gesteld voor de eerste masterclass was "Wat vraag je in de trouwgesprekken, en wat is belangrijk om te weten.

#2 Winst uit onderneming

Een vraag die niet gesteld werd, maar die ik zelf wel zeer belangrijk vind! Winst om van te genieten, om leuke dingen van te kopen, om herinneringen te maken. Enjoy en geniet van je winst :-)

Ontvang een mailtje...

zodra er een nieuwe gratis masterclass online is gegaan.

Your information is safe with us

#3 Reviews ontvangen & bloggen

Ik ga je uitleggen hoe je het voor elkaar krijgt om grandioos toffe reviews te krijgen en deze in te kunnen zetten voor je eigen marketing. Ook laat ik zien hoe je telkens weer heel unieke content kunt krijgen op je blog.

Podcast voor bruidsfotografen

Liever als podcast luisteren?

Beluister het via je favoriete podcast app:

#4 De juiste tarieven vragen

Prijsbepaling, hoe hanteer en vraag je de juiste prijzen? Heb je je tarieven zomaar uit de lucht gegrepen of is het een doordachte prijs en gebaseerd op jouw bedrijf? Ik leg je graat uit hoe jij de juiste prijzen kunt vragen.