FLEXMI 1 op 1 coaching traject

In 6 maanden transformeren we jou van ‘een fotograaf’ naar een ondernemer met een succesvol fotografiebedrijf!

Authentiek ondernemen op een manier dat bij jou past!

Let’s talk business! Geen tijdelijke trucjes of marketinghypes. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht, tips, support en to the point feedback om te groeien naar jouw droomomzet*. 

Tell me: ben je een fotograaf of ben je een ondernemer? 😎

Now read that again.. 

Help mijn flitser doet het niet

Natuurlijk willen we allemaal volmondig zeggen dat we een ondernemer zijn, maar in de praktijk is het niet voor heel veel mensen weggelegd. 

Er zijn een hoop ballen in de lucht te houden naast het maken van award winning foto’s; 

 • je boekingen organiseren
 • je administratie bijhouden
 • contact met klanten onderhouden
 • zichtbaar zijn op social media
 • overige marketing & sales
 • je financiën bijhouden en doelen stellen
 • …mis ik nog een bal? (I hope not 😂)

En dan moet je ook nog goed voor jezelf en je sociale leven blijven zorgen.. We weten allemaal wat er als eerste sneuvelt 🙈. 

Maar zelfs dan hè. Zélfs als je dit allemaal kan, en het niet alle energie uit je lichaam zuigt 😅, levert al die inzet dan ook de gewenste omzet op?

Of raakt het stiekem een open wond als mensen je vragen hoe het met je ‘bedrijfje’ gaat? 
Bruidsfotograaf bij een ceremonie

Wil jij ook...

 • weten en voelen dat alles wat je doet bijdraagt aan jouw doelen
 • een omzet die door het dak gaat met alléén de leukste opdrachten
 • je bedrijf inrichten zodat hij vóór jou werkt, passend bij jouw leven
"Sinds m'n traject bij jou ben ik heel bewust ook echt vrij op de dagen dat ik niet werk. Echt heerlijk, je geniet er veel meer van en krijgt alles veel bewuster mee."

Mooie foto’s maken kunnen best veel mensen. 

Daar een schaalbaar bedrijf omheen bouwen niet!

Bruidsfotograaf

Het goede nieuws: ik weet hoe het moet en ik ga het jou leren.

Aangenaam! ;) Ik ben Sander van Mierlo en ik leg al jaren bruiloften vast en mocht al 30 nationale en internationale awards in ontvangst nemen. Ook sta ik sinds 2022 in de Top 10 beste trouwfotografen van de BENELUX. Daarnaast geef ik meerdere fotografie workshops, online cursussen en verkoop ik diverse fotografie producten.

Dit brengt mij inmiddels op een gemiddelde jaaromzet van €255.000 met 3,5 dagen werken per week. Blijkbaar doe ik daarmee iets wat een groot gedeelte van de fotografen niet voor elkaar krijgt, en dat vind ik zonde!

Met meer dan 12 jaar ervaring ken ik de ups en downs van het ondernemen als fotograaf als geen ander.

Daardoor weet ik ook snel hóe het beter kan, prik ik zo door je patronen heen en help ik jou om sneller te groeien dan je in je eentje voor mogelijk ziet. Wat mij in mijn eentje 12 jaar heeft gekost om uit te vogelen, heb ik voor jou klaarliggen op een gouden dienblad 😁. Waar was ik toen ik mezelf nodig had ;).

Jouw vlammetje mag (weer) gaan branden!

Ik help je een bedrijf te bouwen waar je TROTS op bent.

Ik heb een hekel aan ‘blabla’. Zo’n ‘Ik help je wel even’-traject is dit dus niet. Echte stappen vragen om echte coaching.

Met mijn coaching traject maak je échte stappen. Ik geef je super concrete handvatten, laat je zien hoe ik dingen zelf heb ingericht / aangepakt en help je aan de juiste mindset om alles uit te voeren.

 • Om je fotografie bedrijf maximaal te laten groeien met meer opdrachten, meer omzet, meer vrije tijd en de aller leukste klanten!
 • Om eindelijk die workshop(s), online cursus of digitale producten vorm te geven en in de markt te zetten.
 • Om structuur aan te brengen in je processen en slimme automatiseringen in te regelen, zonder persoonlijke aandacht te verliezen.
 • Om jouw tijd op social media zo effectief mogelijk in te zetten met een gerichte marketingstrategie
 • Om korte metten te maken met jouw persoonlijke blokkades en je bedrijf in te richten op een manier die bij jóu past

Kortom: Om een bedrijf te bouwen dat gericht is op winst, authenticiteit en schaalbaarheid!

Wat kan je allemaal verwachten?

We bespreken tijdens de (vrijblijvende) kennismaking wat jij van mij nodig hebt om je doelen te bereiken en aan de hand daarvan doe ik je een passend aanbod (vanaf 995 ex btw per maand). Je kunt op ieder gewenst moment instappen!

In ieder geval krijg je:

Fotografen coaching dag

⚡️Een 1 op 1 LIVE KICK-OFF met mij op locatie in Giessen

Samen maken we een plan voor het traject, helemaal op basis van jouw behoeften. (Is ook online mogelijk.)

⚡️6 maanden lang een direct lijntje met mij 1 op 1 via Whatsapp

Ik ben er voor je als jouw motivator en stok achter de deur en beantwoord al jouw brandende vragen!

⚡️Maandelijkse zoom-call sessie 

Alle grote, mooie stappen en doelen worden hierin gezet! Wil jij grootse stappen gaan zetten, dat gaan we doen tijdens onze maandelijkse zoom-calls.

⚡️BONUS: Gratis toegang tot mijn marketing cursus voor fotografen (twv 249 ex btw)

Waarin ik je alles leer over effectieve online én offline marketingstrategieën specifiek gericht op het fotografievak!

⚡️2x een LIVE GROEPSSESSIE op locatie met andere fotografen 

Waar je niet alleen van mij gaat leren, maar ook van elkaars ervaringen! De sfeer is hier elke keer weer zo tof.

Ik ben er voor de enthousiastelingen, de vakidioten, de doorbeukers 😁

Geld

Eyes on the price en gaan! Je hebt je eerste sporen al verdiend en bent de €40.000 omzet al voorbij. Een gebrek aan passie en motivatie kunnen ze jou niet verwijten!

Maar waar je met al je enthousiasme en mooie foto’s tot dit punt bent gekomen, lukt het je niet om naar het volgende level door te stomen. This is where I come in!

Vergeef me mijn boldness, maar ik mag mezelf inmiddels één van de succesvolste ondernemers uit de fotografie branche noemen. Als iemand jou kan helpen dan ben ik het. En ik heb het mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk andere fotografen te helpen écht een mooie business op te bouwen.

‘BedrijfJE’ my ass (sorry ik weet geen betere uitdrukking 🤣).

Ik weet het, het is misschien spannend, maar holy moly; als jij all-in gaat dan ga je de resultaten daarvan terug zien op je bankrekening. 

Van inzet naar omzet, remember?  ;) Zullen we gewoon eens vrijblijvend bellen? Vertel ik jou waar jij nu kansen laat liggen en dan mag jij beslissen of ik je daar mee ga helpen!


null

Plan onze kennismaking hieronder:


Logische vragen over fotografen coaching

Ik ben nog een beginnend fotograaf is de coaching dan geschikt voor mij?

Jazeker, dan zou ik je aanraden om voor de Groei-sprint coaching dag te kiezen. Hier kijken we naar jou als fotograaf waar je naartoe wilt groeien en welke stappen je hiervoor moet zetten.

Heb ik recht op subsidie?

Omdat dit een verdieping is van jou in de creatieve sector heb je recht op PPO subsidie.

Kan ik de coaching in termijnen betalen?

De groei-sprint coaching en coaching traject kun je beiden in termijnen betalen.

Hoe weet ik of de coaching geschikt is voor mij?

Als jij je herkent in de bovenstaande teksten dan is de coaching voor jou geschikt. Onder mijn begeleiding gaan we samen werken aan zakelijke groei.

Wat is het verschil tussen de Groei-sprint coaching dag en het coaching traject?

Het voornaamste verschil zit in de duur van de coaching. De coaching dag is een complete real life coaching dag bij mij op kantoor inclusief een maand lang onbeperkte begeleiding. Het coaching traject is een langere samenwerking van 6-maanden waar je meermaals dmv zoom sessies en onbeperkte coaching contact met mij kunt hebben. De voordelen van een coaching dag zijn o.a. een lagere investering en een kortere traject. Het voordeel van het "groei-traject" is de langdurige intensieve begeleiding en de zakelijke stok achter je deur. Het is aan jouw eigen zelfkennis welke van deze trajecten het beste bij je past. Ben jij iemand die het lastig vindt om patronen te doorbreken en heb je graag langere tijd een stok achter de deur? Dan is het "groei-traject" een goed idee. Maar draai jij nog geen 20K per jaar en beschik jij over voldoende motivatie en discipline om na onze maand samenwerking het zelf goed door te zetten? Dan is de "groei-sprint" perfect voor jou.

Ik heb nog net geen 40.000 omzet, mag ik toch?

Het is zeker mogelijk, maar ik kan me goed voorstellen dat de investering dan wellicht nog te hoog voor je gaat zijn. Als dat niet het geval is en jij wel graag wil samen werken schroom dan niet om de "groei-sprint coaching dag" te boeken.

Kan ik ieder moment instappen?

Jazeker, na onze kennismakingsgesprek plannen we een datum in voor de kick-off sessie. Vanaf dat moment gaat jouw traject in.

Ik heb al veel meer dan 40.000 omzet, denk je dat het dan ook nog zin heeft?

100% Ook dan kunnen we heel mooie stappen zetten en je business nog meer gaan optimaliseren en schaalbaar gaan maken.