DΓ© oplossing voor elke flitsende (trouw)fotograaf

FLEXMI flitser klem
90,-
75,-

FLEXMI flits klem

DΓ© enige echte oplossing om je flitsers veilig te plaatsen! Geen omvervallende of uitstekende statieven die alleen maar hinderlijk in de weg staan! Eindelijk is er een handige tool om je flitser op de meest willekeurige plekken op te hangen. Inclusief extra metalen flitschoen.


Gebruik je regelmatig meerdere off-camera flitsers? Dan adviseer ik meerdere klemmen om zo alle flexibiliteit te hebben.

3KG STERK πŸ’ͺ

Draagt met gemak je flitser en lichtvormers t/m 3KG!

360ΒΊ

Zeer sterke balhoofd met een draaihoek van 360 graden!

Veilig en secuur

D.m.v. stevige rubbers hang je de klem al aan de meest kleine objecten.

Balhoofd

Balhoofd heeft een draaicirkel van 360ΒΊ.

Sterk 

Zeer krachtige klem met een sterke veer erin. Deze laat niet los!

Reportage flitser klem

Maximale grip

Zeer sterke rubbers tegen het glijden

Statief aansluiting

Kan eventueel op een statief geplaatst worden.

Afneembare coldshoe

Flitsschoen kan los gedraaid worden en voor andere accessoires worden gebruikt

FLEXMI flitser klem

Compact

Klein en compact, past in elke camera tas.

FLEXMI flits klem

Veilig en stevig!

Heb je het wel eens meegemaakt? Dat je op een bruiloft stond en je flitsers moest gebruiken omdat de ruimte bijzonder donker was. Je wilde de reportage flitsers graag op een statief zetten alleen was er te weinig ruimte. De kans was dan ook zeer groot dat je statief met daarop je flitser omver gelopen zou gaan worden! Een ware nachtmerrie.

De FLEXMI flits klem is dΓ© oplossing! De FLEXMI flits klem, klem je aan de meest willekeurige uitstekende objecten. Denk hierbij aan een raamkozijn, lampenkap, balken, kasten deuren en ga zo maar door. Alles waar de klem aan geklemd kan worden kun jij nu je flitser plaatsen.

Ik ben heel tevreden! De klem is erg stevig en ik kan het overal aan bevestigen (tafel, deur, kast) en net zo makkelijk ook weer losmaken. Persoonlijk geef ik de voorkeur voor de klem ipv een statief. Niet alleen vanwege de stevigheid, maar ook omdat het veel ruimte bespaart! 

Naomi Eleonora
Naomi Eleonora

Even een shout out. Had de klemmen net fijn gebruikt.

Ik had een uitvaart in de kroeg en dan werken statieven niet zo heel lekker (nu binnen een mum van tijd alles op en af) kist en de liefde top vast kunnen leggen. Dus niet alleen met bruiloften. Dit is zo snel. Veel sneller dan statieven

Jessica de Vroege fotografie
Jessica de Vroege
Gisteren voor het eerst op een bruiloft gebruikt en wat zijn ze ideaal! ZΓ³ een top aankoop dit πŸ₯°
Andrea Labeur
Andrea Labeur

Geschikt voor elke flitsende fotograaf

Reportage flitser klem

Omvallende statieven 😱

Je grootste angst is nu opgelost! Tijdens een tof trouwfeest of receptie, plaats je liever geen statieven. Deze worden als kapstok gebruikt of erger nog deze worden omver gelopen. Niet moedwillig, maar  helaas het gebeurd wel! Met de FLEXMI flits klem hang jij je flitsers op ieder gewenste plek op, of dit nou gaat om een kozijn, lampenkap of een ander voorwerp. 

Balhoofd icm cold shoe

Doordat de flitsklem een zeer stevige balhoofd heeft die maar liefst 3KG kan dragen. Kun je de reportage flitser, klemmen waar je wilt en met de balhoofd draai je de flitser in ieder gewenste richting! Ook is de balhoofd sterk genoeg om bijvoorbeeld de flitser en een lichtvormer zoals de Magmod MagSphere te dragen. Ook wordt er bij de flitser een metalen versie van de flits schoen bijgeleverd.

Sterke flitser klem

Rubber

De reportage flitser klem is niet alleen heel stevig, hij blijft ook nog eens heel goed plakken! Doordat er rubbers zijn geplaatst schuift de klem niet zomaar los. De rubbers zijn zo bevestigd dat deze ervoor zorgen dat de klem een gewicht aan kan van 3KG zonder los te glijden.

Flitser tafel statief

(Tafel)statief

De flitsklem kun je ook als kleine tafelstatief gebruiken. Zo kun je je flitser ook op een tafel of een vlak oppervlak plaatsen zonder dat je hem als klem gebruik. Een soort van mini statief dus. Ook heb ik bij het ontwerpen van de klem er rekening mee gehouden dat je de klem in sommige gevallen wel op een statief gezet moet worden. Daarom heb ik er een opening op laten zetten zodat als je statieven moet gebruiken omdat je nergens kunt klemmen, je de klemmen toch kunt gebruiken icm statieven.

Overtuigd? Bestel de klem vandaag!

Logische vragen over de Flitsklem

Kan elke flitser op de klem geplaatst worden?

Alle flitsers die een flitschoen hebben en onder de 3KG wegen kunnen op de klem geplaatst worden?

Moet de klem nog in elkaar gezet worden?

Nee, de klem is kant en klaar en kan direct gebruikt worden

Kan de klem ook op een statief gebruikt worden?

Jazeker, er is een speciale opening speciaal voor een lampstatief.

De flitsschoen draait los, hoe los ik dit op?

In sommige gevallen kan de flitsbevestiging los komen als deze niet goed is vastgedraaid. Een klein druppeltje secondelijm kan ervoor zorgen dat de cold shoe / flitsschoen niet meer los komt van de balhoofd.

Kan ik de klem ook gebruiken voor flitsers zonder flitschoen?

Jazeker. Je kunt dan de schroefdraad gebruiken en deze in je flitser draaien.

Kan op de klem ook een smartphone houder geplaatst worden?

Jazeker, je kunt de flitsschoen eraf schroeven en dan kun je daar een smartphone houder op schroeven en zo gemakkelijk behind the scene beelden maken.