Pre-Order nu! Levering eind februari begin maart

Dé oplossing voor elke flitsende (trouw)fotograaf

FLEXMI flitser klem
90,-
75,-

FLEXMI flits klem

Dé enige echte oplossing om je flitsers veilig te klemmen! Geen omvervallende of uitstekende statieven die alleen maar hinderlijk in de weg staan! Eindelijk is er een handige tool om je flitser op de meest willekeurige plekken op te hangen.

Heb je meerdere flitsers in je koffer zitten?
Dan adviseer ik meerdere klemmen om zo alle flexibiliteit te hebben.

Draagt met gemak je flitser en lichtvormers t/m 3KG!

Zeer sterke balhoofd met een draaihoek van 360 graden!

D.m.v. stevige rubbers hang je de klem al aan de meest kleine objecten.

Balhoofd heeft een draaicirkel van 360º.

Sterk 

Zeer krachtige klem met een sterke veer erin. Deze laat niet los!

Reportage flitser klem

Zeer sterke rubbers tegen het glijden

Kan eventueel op een statief geplaatst worden.

Afneembare coldshoe

Flitsschoen kan los gedraaid worden en voor andere accessoires worden gebruikt

FLEXMI flitser klem

Klein en compact, past in elke camera tas.

FLEXMI flits klem

Veilig en stevig!

Heb je het wel eens meegemaakt? Dat je op een bruiloft stond en je flitsers moest gebruiken omdat de ruimte bijzonder donker was. Je wilde de reportage flitsers graag op een statief zetten alleen was er te weinig ruimte. De kans was dan ook zeer groot dat je statief met daarop je flitser omver gelopen zou gaan worden! Een ware nachtmerrie.

De FLEXMI flits klem is dé oplossing! De FLEXMI flits klem, klem je aan de meest willekeurige uitstekende objecten. Denk hierbij aan een raamkozijn, lampenkap, balken, kasten deuren en ga zo maar door. Alles waar de klem aan geklemd kan worden kun jij nu je flitser plaatsen.

Ik ben heel tevreden! De klem is erg stevig en ik kan het overal aan bevestigen (tafel, deur, kast) en net zo makkelijk ook weer losmaken. Persoonlijk geef ik de voorkeur voor de klem ipv een statief. Niet alleen vanwege de stevigheid, maar ook omdat het veel ruimte bespaart! 

Naomi Eleonora
Naomi Eleonora
Reportage flitser klem

Je grootste angst is nu opgelost! Tijdens een tof trouwfeest of receptie, plaats je liever geen statieven. Deze worden als kapstok gebruikt of erger nog deze worden omver gelopen. Niet moedwillig, maar  helaas het gebeurd wel! Met de FLEXMI flits klem hang jij je flitsers op ieder gewenste plek op, of dit nou gaat om een kozijn, lampenkap of een ander voorwerp. 

Doordat de flitsklem een zeer stevige balhoofd heeft die maar liefst 3KG kan dragen. Kun je de reportage flitser klemmen waar je wilt en met de balhoofd draai je de flitser in ieder gewenste richting! Ook is de balhoofd sterk genoeg om bijvoorbeeld de flitser en een lichtvormer zoals de MagSphere te dragen.

Sterke flitser klem

De reportage flitser klem is niet alleen heel stevig, hij blijft ook nog eens heel goed plakken! Doordat er rubbers zijn geplaatst schuift de klem niet zomaar los. De rubbers zijn zo bevestigd dat deze ervoor zorgen dat de klem een gewicht aan kan van 3KG zonder los te glijden.

Flitser tafel statief

De flitsklem kun je ook als kleine tafelstatief gebruiken. Zo kun je je flitser ook op een tafel of vlak oppervlak plaatsen zonder dat je hem als klem gebruik. Een soort van mini statief dus. Ook heb ik bij het ontwerpen van de klem er rekening mee gehouden dat je de klem in sommige gevallen wel op een statief wilt zetten. Daarom heb ik er een opening op laten zetten zodat als je statieven moet gebruiken omdat je nergens kunt klemmen, je de klemmen toch kunt gebruiken icm statieven.

Overtuigd? Pre-order de klem vandaag!

Pre-order de flits klem


Levering rond eind februari

Kan elke flitser op de klem geplaatst worden?

Alle flitsers die een flitschoen hebben en onder de 3KG wegen kunnen op de klem geplaatst worden?

Moet de klem nog in elkaar gezet worden?

Nee, de klem is kant en klaar en kan direct gebruikt worden

Kan de klem ook op een statief gebruikt worden?

Jazeker, er is een speciale opening speciaal voor een lampstatief.