Workshop Flitstechnieken

Hé bruidsfotograaf, maak jij er ook een feestje van?

Hallo flitser!

Daglicht? Héérlijk! Maar dat hebben we niet altijd in de hand. Vooral in ons kikkerlandje liggen donkere wolken en vroege avonden al snel op de loer. Je kunt je daarbij neerleggen. ‘Hoort bij m’n werk’ en je schouders ophalen. ‘Tja, als bruidsfotograaf werk ik alleen overdag’. 

Even eerlijk: hóe zonde vind je dat zelf?

Afhankelijk zijn van het weer en de seizoenen. Stiekem wéét je dat dat nergens voor nodig is. Want: hallo flitser! Jouw kans om tot in de late uurtjes de mooiste plaatjes vast te leggen.

Geen idee hoe die instellingen en toepassingen werken? Tijdens de workshop Flitstechnieken krijg je alle tips, oefeningen en voorbeelden die je nodig hebt voor ‘WOW’-foto’s. En de megadosis kennis en inspiratie tilt jouw fotografie naar een volgend niveau.

Laten we er samen een feestje van maken!

Trouwceremonie bruiloft cachot

Ook geschikt voor de daglicht bruidsfotograaf die van een feestje houdt!!

Waar of niet waar? Elke fotograaf is gek op daglicht en heeft een hekel aan flitsen.

 Think again! De meeste fotografen vinden het gewoon spannend om een flitser te gebruiken. Moeilijke technieken. Ingewikkelde instellingen. ‘Laat maar zitten’, denk je dan. Of foto’s met flits passen zogenaamd niet bij je stijl. 

Ik denk dan: heb je het weleens geprobeerd? Heeft iemand je weleens uitgelegd hoe simpel flitstechnieken eigenlijk werken? 

Want dat is het: een uitbreiding van je vaardigheden als bruidsfotograaf. 

 • Om méér uit je business te halen. 
 • Om je breder inzetbaar te maken.
 • Om zelfverzekerd elke situatie naar je eigen hand te zetten.
 • Om bij saaie locaties de juiste sfeer te creëren.
 • Om het jezelf gemakkelijker te maken.
 • Om jezelf te onderscheiden met foto’s die anderen niet (kunnen) maken.
 • Kun je nagaan wat die nieuwe set aan skills betekent voor je omzet!

  De workshop Flitstechnieken geeft jou de kans om alles in één dag te leren. To the point dus. Met uitleg, voorbeelden en leuke praktijkoefeningen op een manier die bij jouw fotografiestijl past. Je kiest zelf voor een (samengestelde) groepsworkshop of een privéworkshop.

  Maar liefst 400+ fotografen ging je al voor!

Inclusief GRATIS toegang tot de Online Flits Cursus
(t.w.v. €447,-)!

Ervaring met flitsers werken op een bruiloft

Wat leer je tijdens de workshop Flitstechnieken?

Als je écht weet wat je doet, zorgt dat voor een boost. Je staat voor de kwaliteit die je levert. Vertrouwen in je eigen kunnen, zorgt ervoor dat de camera precies doet wat jij wilt. En dat zien de bruidskoppels terug in jouw aanwezigheid. Én op de foto’s. Zo maak je overal letterlijk een feestje van!

En dat is precies wat we doen in de workshop Flitstechnieken:

 • Super scherpe foto’s met sfeervolle kleuren die je verwachting in kwaliteit overtreffen
 • Live op locatie een hele dag (09:30-16:00u) aan de slag met flitstechnieken
 • Leren werken met en gebruiken van Off Camera Flash (OCF)
 • Uitleg over en oefenen met de camera, zender en flitser (Master & Slave) instellen
 • Omgaan met en juist toepassen van het MagMod-systeem (lichtvormers)
 • Een heel fijne WhatsApp spoedgroep voor last minute vragen en een Facebook-groep om te sparren met andere bruidsfotografen 
 • Toegang tot real life wedding oefenavonden i.s.m. Skyfly dj shows
 • BONUS: kortingscode van CameraNU voor evt investeringen.
 • DIKKE BONUS: gratis toegang tot de Online Flits Cursus (t.w.v. 447,-)!

Stiekem geloof ik dat je na deze workshop niet meer zonder flitsers op pad gaat. 

Het is het waard!

Het enthousiasme tijdens de workshop van Sander is aanstekelijk en motiverend! Hij legt alles super makkelijk en goed uit zodat zelfs een leek (zoals ik, haha) het begrijp en ermee aan de slag kan gaan! Deze workshop is zeker aan te raden voor iedereen die met flitsers fotografeert of aan de slag wilt met flitsers. Of zelfs voor de mensen die nog twijfelen, want geloof me, het is het waard!

Mandy Spoor-Grimmelius

De workshop zit echt goed in elkaar

Vandaag de workshop flitstechnieken gevolgd bij FLEXMI. Aan het begin van de dag wist ik vrijwel niets over flitsen, maar stap voor stap ging er een wereld voor me open. Er is een ontspannen sfeer, genoeg interactie en de workshop zit echt goed in elkaar. Zeker een aanrader om deze workshop te volgen! Ik ging met een hoofd vol nieuwe ideeën en inzichten de deur weer uit en heb genoten van vandaag, bedankt Sander!

Marilyn Hansum

Het werkt gewoon aanstekelijk

Sander is een fijne kerel die heel enthousiast kan vertellen over flitsfotografie. Het werkt gewoon aanstekelijk! Hij geeft hele praktische, bruikbare tips, zodat je meteen zelf aan de slag kan. Kan zijn workshop aan iedereen die meer wil leren over flitsen helemaal aanraden!

Annemarie Rikkers-Van Heijningen

Trouwfotograaf flits workshop

Het succes van de workshop Flitstechnieken?

Live op locatie is altijd een feestje! Vooral als je aan de slag gaat met flitstechnieken voor bruidsfotografie. Ik leg bijvoorbeeld uit hoe je met drie flitsers de openingsdans en het trouwfeest vastlegt. Ik laat je de apparatuur zien, loop rond om op knopjes te klikken en te helpen. Zo kun jij direct al je vragen stellen. En de andere deelnemers stellen misschien nét de vraag die jij vergeet. Zo inspireren en helpen we elkaar. 

Het ‘on the spot’ werken met de camera, zender en flitsers maakt de workshop heel praktijkgericht. Alle tips die ik geef en tricks die ik uitleg, kun je meteen uitproberen. En thuis oefen je lekker verder natuurlijk! Ook als je dan nog vragen hebt, kun je terecht in de actieve Facebook-groep of de WhatsApp-spoedgroep. 

Fotografie vaardigheden die je nooit meer verleert en in je business blijft toepassen!

Bepaal zelf of je in één, twee of drie termijnen betaalt.

Ervaring bruidsfotografie flits workshop

Geplande data:

 • Dinsdag 18 juni
 • Maandag 19 augustus
 • Dinsdag 10 september

De workshop wordt gegeven in Giessen en de groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Volledige en oprechte aandacht gegarandeerd!

Waar? Op mijn kantoor in Giessen (Noord-Brabant)
Hoe laat? Van 09.30 – 16.00 uur

Wanneer? Kies zelf een beschikbare datum
Extra 1: de workshop is inclusief een heerlijke lunch en lekkere drankjes

Extra 2: 10% kortingscode die je kunt gebruiken voor nieuwe gear

Extra 3: toegang tot een facebook groep, whatsapp spoed groep


Investering: 597,-
Inclusief GRATIS toegang tot de online flits cursus + alle bonus materiaal!

Ik meld mij aan

Betalen in termijnen mogelijk!
Voor mij was de combi online en een workshop dag een top combinatie. De online cursus was al duidelijk maar ik merkte dat doordat we tijdens de workshop dag dit samen gingen doen ik het nog beter begreep...en het creatieve flitsen was een mooie aanvulling!

En als je het even niet meer weet....kun je online het altijd even terug zoeken...super fijn!
Everlien Peters
Flits cursus voor bruidsfotografen

Flits certificaat

Je ontvangt bij deelname aan de workshop een speciaal gepersonaliseerd certificaat. Mooi om aan je klanten te laten zien dat jij investeert in jezelf om een nog betere bruidsfotograaf te worden. 

Dit vonden anderen van de flits workshop:

Een absolute meerwaarde
Al langere tijd fotografeer ik bruiloften en steeds was ik bang om terecht te komen op een locatie waar het heel donker zou zijn tijdens de ceremonie of andere belangrijke momenten die niet te sturen zijn. Het feest heb ik lang met 1 flitser vastgelegd. Prima, maar ik kon daar absoluut niet uithalen wat ik graag wilde. Lang heb ik geroepen echt niet te willen investeren in flitsen, want dat is toch niet mooi. Door de workshop van Sander ben ik hier volledig op teruggekomen en zie ik absoluut de enorme meerwaarde. Super blij dat ik deze workshop gevolgd heb en heel veel zin in alle feesten die komen gaan om hele gave foto's te gaan maken zonder angst en onzekerheid!
Renate Fotografie
Ook als je een startende fotograaf bent!
Echt een topworkshop! Van tevoren bekeek ik de online cursus en hierin wordt enorm duidelijk uitgelegd hoe je een flitser instelt, dit is ook goed naslagwerk :). Verder is de praktijkdag heel erg fijn. Sander verteld heel duidelijk hoe de flitsers werken en hoe je in verschillende omstandigheden toch je licht goed kan reguleren. Geen vraag is te gek, en hij had tijdens mijn cursus in ieder geval overal antwoord op. Kortom, echt een aanrader, ookal ben je net startend zoals ik!
Chimène van Everdink
Meer dan een flitsmeister...
De online flitsworkshop heeft mij echt al een heel eind op weg geholpen om te kunnen flitsen op locatie, in donkere situaties . De de offline dag is dan het toetje waar je samen met andere fotografen ( je leert van Sander maar ook van elkaar!) de basisstappen nog eens door neemt en gaat toepassen in 2 situaties, die al klaar staan, het geleerde in de praktijk te brengen. waarbij je alles kunt proberen wat je wil, zelfs als we de ventilator even nodig denken te hebben😉! Sander legt niet alleen het flitsen begrijpelijk uit, ook prikt hij door overtuigingen waarvan je zelf niet wist (wilde weten) dat je ze had....meer dan een flitsmeister...
Pictures by Carlina

Michelle Krassenburg

Sander legt helder en duidelijk uit!

Te gek was de Flitsworkshop! Sander legt helder en duidelijk uit en in de middag was er ook gelegenheid om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Ik zeg een aanrader!

Robert-Jan Boreel

Open houding

Sander je weet je cursisten te enthousiasmeren en te motiveren in het gebruik van flitsers. Ook deel je wat je weet over het ondernemen je bent open. Je open houding is heel fijn en geeft je het gevoel dat je alles mag vragen.

Marlon Marsman

Heel praktijkgericht

Afgelopen maandag de flits workshop gevolgd en na afloop vol energie en enthousiasme naar huis gereden! Heel praktijkgericht en ook na de workshop voldoende ruimte voor vragen (via o.a. besloten Facebook groep en WhatsApp groep). Wat mij betreft een aanrader!

Anita Verwij

Gezellig en alles goed te begrijpen

Wat een toffe workshop heb ik bij Sander mogen volgen! Ondanks dat ik er heel veel zin in had, zag ik er ook een beetje tegenop, bang dat ik niet alles zou begrijpen, maar niets was minder waar! Het was relaxed, gezellig en alles goed te begrijpen en te volgen!! Echt een aanrader dus!!

🏆 Sander staat in de TOP10 beste trouwfotografen van de BENELUX - Masters of Wedding Photography

Sander van Mierlo

Over Sander van FLEXMI

Hi, Sander hier! Het gezicht en de creatieve kracht achter FLEXMI. Gekscherend word ik ook weleens ‘de Flitsmeister’ genoemd. Tja, een bruidsfotograaf met flitstechnieken blijft bijzonder. Ik leg al jaren bruiloften vast en mocht al 30(!) awards in ontvangst nemen van o.a. MyWed, Fearless en Masters of Dutch Wedding Photography. Ook mag ik sinds 2022 de titel "Top10 beste trouwfotografen van de BENELUX" dragen. En ik geniet er nog steeds van. De liefde vieren en herinneringen vastleggen op zo’n speciale dag. Mijn skills en kennis met je delen, vind ik fantastisch en ik hoop dat jij ook zin hebt om iets nieuws te leren!

Recap, je krijgt dus:

Uitleg over het instellen van en oefenen met verschillende flitstechnieken

Aan de slag met Off Camera Flash, zender en flitser (Master & Slave) en het MagMod-systeem

Kapotte flitser

Een heel fijne WhatsApp-spoedgroep voor last minute vragen en een Facebook-groep om te sparren met andere bruidsfotografen 

DIKKE BONUS: gratis toegang tot de leeromgeving van de Online Flits Cursus (t.w.v. €447,00)!

Nog een prangende vraag? Stuur me gerust een mailtje of een DM via Instagram!

Met al deze nieuwe skills verdien je de investering in één klap terug. Voel je dus méér dan uitgenodigd in de workshop Flitstechnieken. Ik heb er zin in! Zien we elkaar snel?

Mega toffe resultaten van cursisten 🤩

Logische vragen over de flits workshop

Ik heb nog geen flitsers, kan ik dan meedoen?

Jazeker, ook zonder flitsers kun je aan de workshop deelnemen. Ik stel mijn eigen flitsers voor diverse camera merken beschikbaar.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor elke fotograaf die één of meerdere bruiloften gaat fotograferen of voor de fotograaf die feestjes mag vastleggen.

Krijg ik ook toegang tot de online flits cursus?

Jazeker! Je krijgt direct na je aanmelding de inloggegevens om te kunnen beginnen aan de online flits cursus. Deze kun je dan ter voorbereiding van de workshop of als naslagwerk gebruiken.

Heb ik recht op de Werktuig PPO vergoeding?

Als je aan de voorwaarden van werktuig PPO voldoet heb je met deze flits workshop recht op de vergoeding.

Als ik nog geen ervaring heb met flitsers, is deze workshop voor mij geschikt?

Jazeker. In de workshop ga ik je uitleggen hoe je flitsers moet toepassen en hoe je deze inzet. Ook zijn er losse video's over hoe je flitsers instelt in de juiste instellingen.

Krijg ik een BTW factuur?

Yes, deze ontvang je meteen na aanmelding.

Ik wil graag de cursus aanraden aan andere fotografen, kan dit?

Jazeker, wat tof dat je dit wilt doen. Ik vertel je hier alles over tijdens de workshop. Je kunt namelijk je investering ook terugverdienen via een affiliate link.