Workshop Flitstechnieken

Hé bruidsfotograaf, maak jij er ook een feestje van?

Hallo flitser!

Daglicht? Héérlijk! Maar dat hebben we niet altijd in de hand. Vooral in ons kikkerlandje liggen donkere wolken en vroege avonden al snel op de loer. Je kunt je daarbij neerleggen. ‘Hoort bij m’n werk’ en je schouders ophalen. ‘Tja, als bruidsfotograaf werk ik alleen overdag’. 

Even eerlijk: hóe zonde vind je dat zelf? 

Afhankelijk zijn van het weer en de seizoenen. Stiekem wéét je dat dat nergens voor nodig is. Want: hallo flitser! Jouw kans om tot in de late uurtjes de mooiste plaatjes vast te leggen.

Geen idee hoe die instellingen en toepassingen werken? Tijdens de workshop Flitstechnieken krijg je alle tips, oefeningen en voorbeelden die je nodig hebt voor ‘WOW’-foto’s. En de megadosis kennis en inspiratie tilt jouw fotografie naar een volgend niveau.

Laten we er samen een feestje van maken!

Trouwceremonie bruiloft cachot

Waar of niet waar? Elke fotograaf is gek op daglicht en heeft een hekel aan flitsen.

 Think again! De meeste fotografen vinden het gewoon spannend om een flitser te gebruiken. Moeilijke technieken. Ingewikkelde instellingen. ‘Laat maar zitten’, denk je dan. Of foto’s met flits passen zogenaamd niet bij je stijl. 

Ik denk dan: heb je het weleens geprobeerd? Heeft iemand je weleens uitgelegd hoe simpel flitstechnieken eigenlijk werken? 

Want dat is het: een uitbreiding van je vaardigheden als bruidsfotograaf. 

 • Om méér uit je business te halen. 
 • Om je breder inzetbaar te maken.
 • Om zelfverzekerd elke situatie naar je eigen hand te zetten.
 • Om bij saaie locaties de juiste sfeer te creëren.
 • Om het jezelf gemakkelijker te maken.
 • Om jezelf te onderscheiden met foto’s die anderen niet (kunnen) maken.
 • Kun je nagaan wat die nieuwe set aan skills betekent voor je omzet!

  De workshop Flitstechnieken geeft jou de kans om alles in één dag te leren. To the point dus. Met uitleg, voorbeelden en leuke praktijkoefeningen op een manier die bij jouw fotografiestijl past. Je kiest zelf voor een (samengestelde) groepsworkshop of een privéworkshop.

  Maar liefst 400+ fotografen ging je al voor!

Inclusief GRATIS toegang tot de Online Flits Cursus
(t.w.v. 447,-)!

Wat leer je tijdens de workshop Flitstechnieken?

Als je écht weet wat je doet, zorgt dat voor een boost. Je staat voor de kwaliteit die je levert. Vertrouwen in je eigen kunnen, zorgt ervoor dat de camera precies doet wat jij wilt. En dat zien de bruidskoppels terug in jouw aanwezigheid. Én op de foto’s. Zo maak je overal letterlijk een feestje van!

En dat is precies wat we doen in de workshop Flitstechnieken:

 • Super scherpe foto’s met sfeervolle kleuren die je verwachting in kwaliteit overtreffen
 • Live op locatie een hele dag (09:30-16:00u) aan de slag met flitstechnieken
 • Leren werken met en gebruiken van Off Camera Flash (OCF)
 • Uitleg over en oefenen met de camera, zender en flitser (Master & Slave) instellen
 • Omgaan met en juist toepassen van het MagMod-systeem (lichtvormers)
 • Een heel fijne WhatsApp spoedgroep voor last minute vragen en een Facebook-groep om te sparren met andere bruidsfotografen 
 • Toegang tot real life wedding oefenavonden i.s.m. Skyfly dj shows
 • BONUS: kortingscode van CameraNU voor evt investeringen.
 • DIKKE BONUS: gratis toegang tot de Online Flits Cursus (t.w.v. 447,-)!

Stiekem geloof ik dat je na deze workshop niet meer zonder flitsers op pad gaat. 

Ervaring met flitsers werken op een bruiloft

Het is het waard!

Het enthousiasme tijdens de workshop van Sander is aanstekelijk en motiverend! Hij legt alles super makkelijk en goed uit zodat zelfs een leek (zoals ik, haha) het begrijp en ermee aan de slag kan gaan! Deze workshop is zeker aan te raden voor iedereen die met flitsers fotografeert of aan de slag wilt met flitsers. Of zelfs voor de mensen die nog twijfelen, want geloof me, het is het waard!

Mandy Spoor-Grimmelius

De workshop zit echt goed in elkaar

Vandaag de workshop flitstechnieken gevolgd bij FLEXMI. Aan het begin van de dag wist ik vrijwel niets over flitsen, maar stap voor stap ging er een wereld voor me open. Er is een ontspannen sfeer, genoeg interactie en de workshop zit echt goed in elkaar. Zeker een aanrader om deze workshop te volgen! Ik ging met een hoofd vol nieuwe ideeën en inzichten de deur weer uit en heb genoten van vandaag, bedankt Sander!

Marilyn Hansum

Het werkt gewoon aanstekelijk

Sander is een fijne kerel die heel enthousiast kan vertellen over flitsfotografie. Het werkt gewoon aanstekelijk! Hij geeft hele praktische, bruikbare tips, zodat je meteen zelf aan de slag kan. Kan zijn workshop aan iedereen die meer wil leren over flitsen helemaal aanraden!

Annemarie Rikkers-Van Heijningen

Trouwfotograaf flits workshop

Het succes van de workshop Flitstechnieken?

Live op locatie is altijd een feestje! Vooral als je aan de slag gaat met flitstechnieken voor bruidsfotografie. Ik leg bijvoorbeeld uit hoe je met drie flitsers de openingsdans en het trouwfeest vastlegt. Ik laat je de apparatuur zien, loop rond om op knopjes te klikken en te helpen. Zo kun jij direct al je vragen stellen. En de andere deelnemers stellen misschien nét de vraag die jij vergeet. Zo inspireren en helpen we elkaar. 

Het ‘on the spot’ werken met de camera, zender en flitsers maakt de workshop heel praktijkgericht. Alle tips die ik geef en tricks die ik uitleg, kun je meteen uitproberen. En thuis oefen je lekker verder natuurlijk! Ook als je dan nog vragen hebt, kun je terecht in de actieve Facebook-groep of de WhatsApp-spoedgroep. 

Fotografie vaardigheden die je nooit meer verleert en in je business blijft toepassen!

Bepaal zelf of je in één, twee of drie termijnen betaalt.

Ervaring bruidsfotografie flits workshop

Geplande data:

 • Donderdag 28 september (VOL)
 • Maandag 9 oktober
 • Donderdag 2 november
 • Donderdag 16 november

De workshop wordt gegeven in Giessen en de groep bestaat maar uit maximaal 8 deelnemers.

Flitscertificaat

Je ontvangt bij deelname aan de workshop een speciaal gepersonaliseerd certificaat. Mooi om aan je klanten te laten zien dat jij investeert in jezelf om een nog betere bruidsfotograaf te worden. 
SkyFly en FLEXMI fotografie trouwfeesten

Oefenen op een echte bruiloft 🤩

In samenwerking met Remy van SkyFly willen wij jou de gelegenheid bieden om te leren hoe je prachtige foto's kunt maken tijdens een echt trouwfeest zodra je de flits cursus of flits workshop succesvol hebt afgerond. De uitgelezen kans om alle opgedane kennis uit te kunnen proberen.
Trouwfotografie flitsers cursus

Zelf samengestelde groepsworkshop
met 10% korting

Liever aan de slag met een gezelschap dat je al kent? Jullie zijn méér dan welkom! Stel via je eigen netwerk een toffe groep samen en we bespreken meteen de dag naar wens. Voor een heerlijke lunch en drankjes wordt ook gezorgd. Na de workshop hebben jullie genoeg inspiratie en inzichten om samen verder te sparren. 

Ennn... iedereen ontvangt ook nog eens 10% korting op de workshop!

Privéworkshop

Misschien vind je het veel fijner om één-op-één aan de slag te gaan met je camera en flitser. Die kans wil ik je niet ontnemen! Samen werken we aan jouw leerdoelen en zorgen we ervoor dat je de flitser voortaan zelfverzekerd gebruikt. 

Aan het eind van de workshop gaan we uit eten ÉN brengen we al het geleerde in de praktijk op een mooie locatie! In een privéworkshop beantwoord ik natuurlijk meteen al jouw vragen en geef ik persoonlijke tips. De volle focus op wat jij nodig hebt dus. Voor een exclusieve privé workshop investeer je €2.000,- en ga je naar huis met een maximale dosis inspiratie. Ook krijg je er een maand coaching bij.

Michelle Krassenburg

Sander legt helder en duidelijk uit!

Te gek was de Flitsworkshop! Sander legt helder en duidelijk uit en in de middag was er ook gelegenheid om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Ik zeg een aanrader!

Robert-Jan Boreel

Open houding

Sander je weet je cursisten te enthousiasmeren en te motiveren in het gebruik van flitsers. Ook deel je wat je weet over het ondernemen je bent open. Je open houding is heel fijn en geeft je het gevoel dat je alles mag vragen.

Marlon Marsman

Heel praktijkgericht

Afgelopen maandag de flits workshop gevolgd en na afloop vol energie en enthousiasme naar huis gereden! Heel praktijkgericht en ook na de workshop voldoende ruimte voor vragen (via o.a. besloten Facebook groep en WhatsApp groep). Wat mij betreft een aanrader!

Anita Verwij

Gezellig en alles goed te begrijpen

Wat een toffe workshop heb ik bij Sander mogen volgen! Ondanks dat ik er heel veel zin in had, zag ik er ook een beetje tegenop, bang dat ik niet alles zou begrijpen, maar niets was minder waar! Het was relaxed, gezellig en alles goed te begrijpen en te volgen!! Echt een aanrader dus!!

🏆 Sander staat in de TOP10 beste trouwfotografen van de BENELUX - Masters of Wedding Photography

Over Sander van FLEXMI

Hi, Sander hier! Het gezicht en de creatieve kracht achter FLEXMI. Gekscherend word ik ook weleens ‘de Flitsmeister’ genoemd. Tja, een bruidsfotograaf met flitstechnieken blijft bijzonder. Ik leg al jaren bruiloften vast en mocht al 30(!) awards in ontvangst nemen van o.a. MyWed, Fearless en Masters of Dutch Wedding Photography. Ook mag ik sinds 2022 de titel "Top10 beste trouwfotografen van de BENELUX" dragen. En ik geniet er nog steeds van. De liefde vieren en herinneringen vastleggen op zo’n speciale dag. Mijn skills en kennis met je delen, vind ik fantastisch en ik hoop dat jij ook zin hebt om iets nieuws te leren!

Bruidsfotograaf bij een ceremonie

Recap, je krijgt dus:

Uitleg over het instellen van en oefenen met verschillende flitstechnieken

Aan de slag met Off Camera Flash, zender en flitser (Master & Slave) en het MagMod-systeem

Kapotte flitser

Een heel fijne WhatsApp-spoedgroep voor last minute vragen en een Facebook-groep om te sparren met andere bruidsfotografen 

DIKKE BONUS: gratis toegang tot de leeromgeving van de Online Flits Cursus (t.w.v. €447,00)!

Waar? Op mijn kantoor in Giessen (Noord-Brabant)
Hoe laat? Van 09.30 – 16.00 uur

Wanneer? Kies een beschikbare datum of kom (met je eigen groep) op een dag naar wens
Extra 1: de workshop is inclusief een heerlijke lunch en lekkere drankjes

Extra 2: kortingscode om een nieuwe flitser aan te schaffen

Extra 3: toegang tot een facebook groep, whatsapp spoed groep & real life wedding oefen avonden


Investering: 597,- inclusief de online cursus + alle extra’s!

Nog een prangende vraag? Stuur me gerust een mailtje of een DM via Instagram!

Met al deze nieuwe skills verdien je de investering in één klap terug. Voel je dus méér dan uitgenodigd in de workshop Flitstechnieken. Ik heb er zin in! Zien we elkaar snel?

Flitsen in 1 minuut!

FLEXMI WEETJE: 

Wist je dat het opstellen en instellen van je flitsers maar maximaal 5 minuten in beslag neemt!

Logische vragen over de flits workshop

Ik heb nog geen flitsers, kan ik dan meedoen?

Jazeker, ook zonder flitsers kun je aan de workshop deelnemen. Ik stel mijn eigen flitsers voor diverse camera merken beschikbaar.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor elke fotograaf die één of meerdere bruiloften gaat fotograferen of voor de fotograaf die feestjes mag vastleggen.

Krijg ik ook toegang tot de online flits cursus?

Jazeker! Je krijgt direct na je aanmelding de inloggegevens om te kunnen beginnen aan de online flits cursus. Deze kun je dan ter voorbereiding van de workshop of als naslagwerk gebruiken.

Heb ik recht op de Werktuig PPO vergoeding?

Als je aan de voorwaarden van werktuig PPO voldoet heb je met deze flits workshop recht op de vergoeding.

Als ik nog geen ervaring heb met flitsers, is deze workshop voor mij geschikt?

Jazeker. In de workshop ga ik je uitleggen hoe je flitsers moet toepassen en hoe je deze inzet. Ook zijn er losse video's over hoe je flitsers instelt in de juiste instellingen.

Krijg ik een BTW factuur?

Yes, deze ontvang je meteen na aanmelding.

Ik wil graag de cursus aanraden aan andere fotografen, kan dit?

Jazeker, wat tof dat je dit wilt doen. Ik vertel je hier alles over tijdens de workshop. Je kunt namelijk je investering ook terugverdienen via een affiliate link.