Workshop flits technieken


Inclusief GRATIS toegang tot de complete online flits cursus!


flexmi-bruidsfotograaf

Dé flits workshop voor bruidsfotografen!

 • Gebruik maken van Off Camera Flash (OCF)
 • Van elke setting een WAUW-setting maken
 • Uitleg van de gear die ik gebruik

 • Het instellen van de camera, zender en flitser (Master & Slave)
 • Omgaan met het MagMod-systeem en het op een juiste manier toepassen
 • Inclusief toegang tot de complete online flits cursus


 • Creatief omgaan met het plaatsen van je flitsers
 • In welk apparatuur je kunt investeren en vooral ook; in wat niet
 • En nog veel meer…

Je wilt met jouw bruidsfotografie foto’s afleveren die anders zijn dan anderen en dat wil je doen met flitsers. Alleen heb je nog geen idee van alle mogelijkheden, instellingen en toepassingen. Dan heb ik goed nieuws!

Met deze workshop flitstechniek ga ik ervoor zorgen dat je met een dosis inspiratie en de kennis van flitsers naar buiten gaat, wat jouw fotografie naar een volgend niveau zal gaan brengen.

Het zou toch super fijn zijn als je elke situatie naar je eigen hand kan zetten? Ga je fotograferen op een locatie die eigenlijk nogal saai oogt en niet echt het gewenste sfeertje heeft? In deze flitstechniek workshop leg ik uit hoe je van deze situaties sfeervolle en gave foto’s kan gaan maken. Want het hoeft niet zo moeilijk te zijn.

Wat gaan we allemaal behandelen tijdens de workshop flitstechniek?

Bruidsfotografen met certificaten

Hoe simpel het eigenlijk is!

Tijdens de workshop flitstechniek ga ik jullie laten zien hoe simpel het eigenlijk kan zijn. Hoe je met een enkele flitser een WAUW foto kan maken, en hoe je met 3 flitsers de openingsdans en trouwfeest als geen ander kan vastleggen.
Fotograaf houdt flitsers vast

Kortingscode voor flitsers!

Heb je nog geen flitsers, zenders en hulpmiddelen? Geen probleem ik zal je begeleiden om in de juiste uitrusting te gaan investeren. En dat hoeft niet duur te zijn, trust me! Ook ontvang je van mij een kortingscode die je kunt inwisselen bij evt aanschaf van een nieuwe flitser.

Uitleg over mijn foto’s

Ook zullen we door mijn foto’s heen lopen. Hier zal ik gaan uitleggen hoe en waarom ik de foto zo geschoten heb. Welke flitsers, welke instellingen en waar ik allemaal rekening mee heb gehouden.
silhouette van bruidsfotograaf

Praktijk oefeneningen

Ik snap als geen ander dat je het moet doen om het echt te begrijpen. Daarom gaan we het geleerde ook in de praktijk brengen.
Ik ga je stap voor stap laten zien hoe ik tot mijn resultaten kom en hoe ik de flitsers instel en hoe ik ze plaats.

Met 1 bruiloft heb je de workshop terug verdiend!

Al mijn workshops zijn persoonlijk en puur gericht op jou! Zo zul je vol enthousiasme, nieuwe kennis en met een dosis inspiratie naar huis gaan. Na de workshop begeleid ik je nog verder en zal ik je dus ook verder op weg helpen naar een nog betere flitstechniek.

Door te investeren in deze workshop zul je langer op de bruiloften aanwezig zijn omdat bruidsparen jouw avond / feestfoto’s zo grandioos vinden dat ze perse willen dat je langer blijft.

Zo kun je dus met 1 workshop je investering in 1 klap terug verdienen.

JA MAAR; ik ben een daglicht fotograaf…

De workshop is zo ingericht dat de tips, tricks en tools meteen toepasbaar zijn op je eigen stijl. Zo ook voor de daglicht fotografen die graag gebruik maken van natuurlijk licht. Soms ontkom je er niet aan om er flitsers bij te pakken. En ook dan is deze workshop echt wat voor jou, omdat het geleerde in je eigen stijl toe te passen is.

Ik heb namelijk een speciale techniek ontwikkeld waardoor de flitsers en instellingen perfect bij jouw fotografie stijl passen.

Bruidspaar kust elkaar tijdens ceremonie

GRATIS Online flits cursus

Bij de real life flits workshop ontvang je ook gratis toegang tot de online flits cursus (t.w.v. €447).
Na aanmelden krijg je direct toegang tot de online omgeving.

Ruim 400 bruidsfotografen gingen je al voor!

Review Jannette Fotografie - Flexmi

Review Workshop Flitstechniek - Flexmi

bruidsfotografen-workshop2
Na de workshop flits techniek

Iedereen die bij mij een workshop of online flits cursus heeft gevolgd weet dat het na de workshop nog niet klaar is. Dat het echte oefenen pas echt begint als je thuis bent. Daarom begeleid ik je na de workshop ook nog. Ook is er een Facebook community groep waaraan je toegevoegd wordt. Hier kun je met al je vragen over flitsers en je gemaakte foto’s terecht. In deze groep zal ik jullie dus ook nog verder begeleiden. Ook is er zelfs een Whatsapp Spoed groep, voor als je tijdens een shoot of bruiloft snel flits hulp nodig hebt.


Flits Certificaat
Speciaal voor jou als deelnemer van de flits workshop ontvang je een gepersonaliseerde certificaat die je ontvangt na deelname van de workshop. Mooi om aan je klanten te laten zien dat jij als fotograaf investeert in jezelf om een nog betere bruidsfotograaf te worden.


Investering & Data
Een groepsworkshop kost €597 inclusief gratis toegang tot de online flits cursus.
*prijzen zijn excl. btw.

Meld je hier aan

Geplande groepsworkshops (theorie & praktijk)

 • Dinsdag 20 september
 • Maandag 3 oktober
Bruidsfotografen met een flits certificaat

Zelf samengestelde groepsworkshop 10% korting

Lijkt het je tof om met een zelf samengesteld gezelschap de workshop te volgen op een dag naar wens? Dat kan!
Je kunt via je eigen netwerk een groep samenstellen en de workshop gezamenlijk te volgen. Jullie allen ontvangen dan 10% korting op het totaal bedrag.

De groepsworkshops worden bij mij in de buurt gegeven. (gemeente Altena) Jullie worden allemaal voorzien van een voldoende drinken en een heerlijke lunch!

Je gaat na het volgen van deze workshop naar huis met heel veel nieuwe inzichten en een flinke dosis nieuwe inspiratie.

Privé workshop

Heb je liever 1 op 1 aandacht, en lijkt het je fijner om alleen aan jouw leerdoelen te werken? Dan is de 1-op-1 workshop precies wat voor jou! Ook gaan we als afsluiter van de dag nog uit eten en zullen we het geleerde op een mooie locatie in praktijk gaan brengen. Al je vragen zullen beantwoord worden en jij gaat met een maximale dosis inspiratie naar huis. Kosten voor deze exclusieve privé workshop zijn €2000,-

Let's get this party started!

Laten we er samen een feestje van maken!

Wat vonden andere bruidsfotografen:

Het is het waard!

Het enthousiasme tijdens de workshop van Sander is aanstekelijk en motiverend! Hij legt alles super makkelijk en goed uit zodat zelfs een leek (zoals ik, haha) het begrijp en ermee aan de slag kan gaan! Deze workshop is zeker aan te raden voor iedereen die met flitsers fotografeert of aan de slag wilt met flitsers. Of zelfs voor de mensen die nog twijfelen, want geloof me, het is het waard!

– Mandy Spoor-Grimmelius

De workshop zit echt goed in elkaar

Vandaag de workshop flitstechnieken gevolgd bij FLEXMI. Aan het begin van de dag wist ik vrijwel niets over flitsen, maar stap voor stap ging er een wereld voor me open. Er is een ontspannen sfeer, genoeg interactie en de workshop zit echt goed in elkaar. Zeker een aanrader om deze workshop te volgen! Ik ging met een hoofd vol nieuwe ideeën en inzichten de deur weer uit en heb genoten van vandaag, bedankt Sander!

– Marilyn Hansum

Het werkt gewoon aanstekelijk!

Sander is een fijne kerel die heel enthousiast kan vertellen over flitsfotografie. Het werkt gewoon aanstekelijk! Hij geeft hele praktische, bruikbare tips, zodat je meteen zelf aan de slag kan. Kan zijn workshop aan iedereen die meer wil leren over flitsen helemaal aanraden!

– Annemarie Rikkers- Van Heijningen

flexmi-bruidsfotograaf_0513

Sander legt helder en duidelijk uit!

Te gek was de Flitsworkshop! Sander legt helder en duidelijk uit en in de middag was er ook gelegenheid om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Ik zeg een aanrader!

– Michelle Krassenburg

Heel praktijkgericht

Afgelopen maandag de flits workshop gevolgd en na afloop vol energie en enthousiasme naar huis gereden! Heel praktijkgericht en ook na de workshop voldoende ruimte voor vragen (via o.a. besloten Facebook groep en WhatsApp groep). Wat mij betreft een aanrader!

– Marlon Marsman

Je open houding is heel fijn

Sander je weet je cursisten te enthousiasmeren en te motiveren in het gebruik van flitsers. Ook deel je wat je weet over het ondernemen je bent open. Je open houding is heel fijn en geeft je het gevoel dat je alles mag vragen.

– Robert-Jan Boreel

Gezellig en alles goed te begrijpen

Wat een toffe workshop heb ik bij Sander mogen volgen! Ondanks dat ik er heel veel zin in had, zag ik er ook een beetje tegenop, bang dat ik niet alles zou begrijpen, maar niets was minder waar! Het was relaxed, gezellig en alles goed te begrijpen en te volgen!! Echt een aanrader dus!!

– Anita Verwij

Flitsen in 1 minuut!

WEETJE: Wist je dat het opstellen en instellen van je flitsers maximaal 5 minuten in beslag neemt!