Gratis masterclass flitsen 📸

voor bruidsfotografen

 Leer van één van de beste bruidsfotografen van Nederland flitsen op bruiloften 📸 
❌ Ben jij klaar met lelijke en slecht belichte trouwfeest foto's, wil jij geen hoge ISO instellingen meer hoeven te gebruiken als het wat donkerder wordt en wil jij de gasten niet meer tot last zijn met je flitsers?
Bruidsfotograaf laat foto zien aan bruid

Deze masterclass is voor elke fotograaf die één of meerdere bruiloften gaat fotograferen.

Flitsen wordt eigenlijk als heel moeilijk gezien, maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk als mensen denken. Maar het is wel een manier om af te rekenen met MEGA hoge ISO instellingen, lelijke kleurzwemen en bewogen en onscherpe beelden die ervoor zorgen dat je foto's moet gaan opleveren waar je achteraf enorm van baalt. 

Ook de onzekerheid rondom flitsers wil je natuurlijk niet meer hebben, dit gaat je geen mooiere foto's opleveren en belemmerd je er juist in om voor echte kwaliteit te gaan. Ik ga je laten zien dat je je flitsers net zo makkelijk kunt gaan gebruiken als dat je met je camera doet.

In mijn GRATIS masterclass ga ik je laten zien hoe je de juiste camera instellingen kiest, hoe je flitsers kunt gaan gebruiken en hoe je ze kunt gaan gebruiken in je eigen fotografie stijl.

Je zult zelfverzekerder gaan flitsen op iedere bruiloft, en zo veel kwalitatief betere foto's kunt gaan maken en ook meer geboekt zal gaan worden als bruidsfotograaf.

🏆 Ik sta in de top 10 beste bruidsfotografen van de BENELUX 

Dragging the shutter

Meld je gratis aan en ontdek:

In de gratis masterclass laat ik je zien waar je op moet letten voordat je flitsers gaat gebruiken. Ik bespreek de camera-instellingen waarmee je prachtige flitsfoto's kunt maken, en ik deel mijn methode om een compleet trouwfeest vast te leggen met slechts één flits en camera-instelling waardoor je niet onnodig veel tijd kwijt bent met instellen waardoor je belangrijke momenten mist. 


Daarnaast geef ik je een recept voor camerainstellingen waarmee je elke situatie goed kunt belichten. Ik laat je zien dat het gebruik van flitsers gemakkelijker wordt, zelfs bij weinig licht.
Na de masterclass flitsen voor bruidsfotografen ga jij nog meer unieke momenten vast kunnen leggen op een journalistieke manier zonder continue bezig te zijn met je flitsers.
Bruidsfotograaf

Sander

Bruidsfotograaf & Business Coach

Flitsmeister

Mijn naam is Sander en ik sta in de bruidsfotografie wereld bekend als de "FLITSMEISTER". Met ruim 40 nationale en internationale awards mag ik met MEGA veel trots zeggen dat ik in de TOP10 beste bruidsfotografen van de BENELUX sta. Meerdere van deze award winning foto's zijn geschoten met flitsers waarin ik laat zien dat flitsen echt heel makkelijk kan zijn.


Ruim 12 jaar lang heb ik mij ontwikkeld en gespecialiseerd in het gebruik van flitsers op bruiloften op een journalistieke manier. Met mijn unieke flits methode mis ik geen enkel moment en gebruik ik flitsers op een heel makkelijke manier zodra het donkerder wordt.


Op dit moment heb ik al ruim 400+ bruidsfotografen mogen ontvangen in één van mijn workshops of cursussen, WAUW!!! Bedenk je eens hoeveel bruidsparen zij nog gelukkiger hebben mogen maken met toffe flits foto's. 🤩 Ik voel mij vereerd!

Dit vonden andere fotografen van de online Masterclass:

Fred

Heel leuk en leerzaam, dank je wel

Linda

De online gratis masterclass was al heel waardevol!

Hans

Verrast door de diepgang van deze Webinar

Marleen

bedankt, fijn zo to the point