Wie is FLEXMI?

Mij leren kennen door het lezen van een stukje tekst is best lastig. Want hoe omschrijf je je passie, je leven, en de dingen waar ik gelukkig van wordt in een stukje tekst zonder dat het te lang wordt 😉 Ik ga in ieder geval mijn best doen om een zo’n goed mogelijk beeld over mij te schetsen.

Papa + Bonus papa

Yup ik ben trotse papa en bonus papa (stiefvader klink zo blegh) van drie leuke kiddos. Als fulltime fotograaf ben ik enorm blij en trots dat ik samen met mijn lieve vriendin er elke dag kan zijn voor deze drie lieverds en dat we beiden enorm veel tijd met ze door kunnen brengen. Behalve in de weekenden natuurlijk, want dan mag ik bruiloften vast leggen. Owja en werken doen wij tijdens schooluren en avonduren, perfect geregeld al zeg ik het zelf.

byDianne-FLEXMI-workshop

flexmi-bruidsfotograaf-prijzen-406919-1

FLITSMEISTER

En nee, niet omdat ik te hard rijdt en de flits app nodig heb. Nee, deze bijnaam heb ik te danken aan mijn flitstechnieken die ik toepas tijdens de bruiloften. Ik omschrijf het wel eens als mijn speelkwartiertje! Ik vind het heerlijk om met flitsers aan het werk te gaan en hier mee te spelen. Dit doe ik gedurende de trouwdag, maar vooral tijdens het avondfeest komen mijn flitsers uit m’n koffer.


Fotograferen is natuurlijk een groot onderdeel van mijn leven. Maar daarnaast doe ik ook graag andere dingen.
Films kijken

Ow ik weet niet hoeveel films ik al in mijn leven gezien heb!! Te veel misschien. Maar zo heerlijk om te doen. Vooral in de bioscoop, want daar moet je verplicht je telefoon uit zetten  geen afleidingen dus, lekker twee uur helemaal niks! Ook Netflix wordt regelmatig aangezet. Pure ontspanning voor mij. Owja, tijdens een netflix avondje gaat een film of serie regelmatig op pauze. Dit omdat ik dan gefascineerd ben door het lichtgebruik tijdens een bepaalde scene.

flexmi-bruidsfotograaf-sander-van-mierlo

flexmi-reizen


Reizen

Nederland is mooi, maar alles daarbuiten ook! De verschillende culturen, architectuur en verschillende levens vind ik fantastisch om te zien. Curacao is tot nu toe misschien wel mijn meest favoriete land! Een land waar je moet relaxen ivm het warme weer, maar ook de cultuur is hier zo relaxed en niet gestrest! Heerlijk!! Mijn favoriete hoofdstad op dit moment is toch wel Parijs! Hier kan ik naartoe afreizen, gaan zitten met een stuk stokbrood op een bankje voor de Eiffeltoren en ik geniet! Hmmm nu ik dit schrijf…. zit ik te denken, wanneer zal ik weer gaan?!

In de tuin werken

Hier kan ik echt van genieten: zaadjes planten, gras maaien, bijhouden, opruimen. Lekker even mijn gedachten op nul zetten. Okay, ik ben geen hovenier dus mochten jullie op gesprek komen voor een kennismaking: er valt altijd nog wel wat te doen in de tuin. Dat is nou ook net de reden waarom ik het zo heerlijk vind. Het onderhoud blijft terugkomen en dus elke keer weer kan en mag ik mijn gedachten even op nul zetten.

Ook houd ik van: Apple producten, documentaires kijken, gadgets, fotografie-workshops geven (anderen helpen), lekker eten, muziek luisteren, samen zijn met mijn lieve vriendin en kiddos en genieten van de kleinste dingen in het leven. Owja ik zou het haast vergeten. Maar ik start elke ochtend met een uurtje fietsen. Lekker wakker worden, de zon op zien komen en de dag goed beginnen.


Waarom Bruidsfotografie?

Zoals vele bruidsfotografen rol je hierin. Je begint vaak met een hele andere soort fotografie voordat je de bruiloften in gaat. Zo ook bij mij. Ik ben een echt gezelligheidsdier. Ik houd van mooie momenten en geniet ervan om liefde te zien. En als ik dit als bruidsfotograaf mag vastleggen, is dit als een soort verslaving voor mij. Ik krijg er geen genoeg van. Geen enkele bruiloft is hetzelfde en dit is ook meteen waar ik mijn uitdagingen uit haal. De mooiste momenten vastleggen en hier voor mijn bruidsparen en familieleden een mooie herinnering van mee geven.

flexmi-bruidsfotograaf-2278-1536x1024

flexmi-bruidsfotograaf-prijzen-406919-1

Waar kom ik graag mijn bed voor uit?

Bruiloften fotograferen, workshops geven en mijn kleine meid ❤️ Ik ben echt heel graag onder de mensen. Hoe heerlijk ik het ook vind om alleen te zijn. Ik krijg nog steeds de meeste energie van omringd zijn door anderen. Workshops geven is voor mij echt het ultieme TOP GEVOEL! Ik vind het fantastisch om anderen te helpen en doe daar ook echt alles voor! Alle bruidsfotografen die bij mij een workshop hebben gevolgd weten hoe ver ik ga om ze te helpen.

Waar blijf ik liever voor in bed liggen?

Administratie 🙈. Dit besteed ik dus ook gewoon lekker uit. 

Last but not least; waar staat FLEXMI voor?

Je kunt mijn bedrijfsnaam in tweeën delen. Namelijk FLEX & MI. FLEX staat voor flexibiliteit. En dit in het brede begrip hiervan. Ik ben enorm flexibel in omgang en denk graag met anderen mee. En MI staat voor de eerste twee letters van mijn achternaam (Sander van Mierlo).

Een huwelijksaanzoek vastleggen is mega spannend…