Online Flits Cursus

Nooit meer angst voor de donkere ruimtes op bruiloften!

Ik heb 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf met tientallen awards en weet precies hoe je flitsers in je eigen fotografie stijl kunt toepassen!

Ruim 400+ fotografen volgden bij mij al een flits workshop!

Alles wat ik kan delen omtrent flitsers heb ik samengebundeld in één mega toffe 

online flitscursus 

flexmi-flits-banner
Video's

Online te bekijken via handige app

Community
Direct toegang tot een online community
Termijnen
Te betalen in 1, 2 of 3 termijnen
LIVE Q&A

Stel al je vragen tijdens een Q&A maandelijkse live sessies

Wat een cursus is dit!!! Echt waanzinnig! Van daglicht fotograaf naar een fotograaf die niet bang is om in donkere situaties te fotograferen.

Mariëlle Franssen
flexmi-bruidsfotograaf

Wil jij als bruidsfotograaf:

✔ Flitsers beter toepassen in je eigen fotografie stijl
✔ Meer omzet per bruiloft (gemiddeld €400+)
✔ Één flitsinstelling voor de hele feestavond
✔ Geen onnodige ruis
✔ Flitsen zonder dat de gasten er last van hebben
✔ Scherpere foto’s
✔ Betere kwaliteit opleveren
✔ Heldere kleuren
✔ Geen angst voor donkere ruimtes
✔ Extra opdrachten in de wintermaanden
✔ Eenmalig flitsers instellen

★ ★ ★ ★ ★
Award winning bruidsfotograaf
★ ★ ★ ★ ★

Journalistieke award winning bruidsfotograaf worden met geflitste foto’s! Dit was mijn doel om na te streven en het is GELUKT! Ik heb flitsers perfect weten te combineren in mijn journalistieke stijl.

Ik ben een professionele bruidsfotograaf met elk jaar ruim €150.000 omzet, werd de hele wereld overgevlogen om de meest toffe reportages te maken en fotografeer ik op hoog niveau 30 bruiloften per jaar. Door mijn flits gebruik weet ik mijn seizoen nu ook te verlengen naar de winter maanden. Ik word dus het hele jaar door geboekt.

Om mijzelf en mijn bedrijf te laten groeien volg ik elk jaar meerdere workshops. Dit alles werd bekroond met ruim 30 nationale en internationale awards. Ook ben ik trotse partner van Konpoli (Trouw)albums! Mijn cursussen en workhops worden gesupport door Cameranu.nl & Disnet Distributors waar ik natuurlijk mega blij mee ben! Naast dit alles is het mij gelukt om mijn gezin altijd op de eerste plaats te laten staan en heb daar ook nooit concessies in hoeven doen!

Al ruim 5 jaar lang mag ik elk jaar ruim 200 bruidsfotografen verwelkomen in één van mijn flits workshops, fotografeer ik tientallen bruiloften per jaar en zit ik elk jaar ruim voordat het seizoen begint met een volle agenda!

flexmi-bruidsfotograaf

★ Partner van Konpoli Albums ★ Ondersteuning door Cameranu.nl & Disnet Distributors  ★

Awards gewonnen bij: Fearless, MyWed en Masters of dutch wedding photography

30

awards heb ik al mogen ontvangen als bekroning op mijn werk

100%

volle agenda ruim voordat het seizoen begint

200
fotografen volgen elk jaar één van mijn cursussen
Flits Godox - Flexmi

Frustreert het jou ook zo?

Je weet dat het makkelijker kan en dat het toch eigenlijk niet moeilijk moet zijn om flitsers te gebruiken, maar het lukt je gewoon niet. De flitser(s) doen niet wat jij wilt en je resultaten zijn niet de kwaliteit die je graag wilt opleveren aan je klanten.

Ik weet precies hoe je je voelt! Na deze cursus zul je nooit meer thuiskomen met het gevoel dat het beter had gekund of wetende dat het veel mooier kon met een minder hoog ISO bereik (ruis/korrel). Ik ga alle angsten of moeilijkheden die je op dit moment nog hebt over flitsers bij je wegnemen. Jarenlange ervaring die ik heb opgedaan tijdens bruiloften en feedback die ik van eerdere cursisten heb gekregen, heb ik verwerkt in deze bomvolle en enorm waardevolle ‘online flitscursus. Geen geheimen, geen technische blabla, alles maar dan ook echt alles ga ik met je delen.

Dat jij bij mij terecht bent gekomen, betekent dat je staat voor kwaliteit en dat jij meer wilt! Jij wilt dus niet meer bang zijn voor de donkere ruimtes, hoge ISO/teveel ruis, onscherpe beelden en slechte feestfoto’s! Dat wil je niet meer!

Bij deze mag ik je feliciteren met de motivatie die jij nu al hebt! TOP.

 • Ik ga je laten zien dat je niet in de allerduurste flitsers hoeft te investeren
 • Ik ga je leren dat het instellen van één of meerdere flitsers eigenlijk heel simpel is (zolang het maar goed uitgelegd wordt)
 • Ik ga je laten zien dat het mogelijk is om met één camera-instelling en één flitsopstelling een compleet feest te fotograferen
 • Ik ga je laten zien hoe je een ceremonie, feest, groepsfoto en receptie kunt vastleggen

Geen zorgen, het komt allemaal goed!

JOUW DOEL, is mijn missie!

Alles willen leren over flitsers

Ik gun alle bruidsparen het geluk van mooie trouwfoto’s inclusief de feestavonden!
Bruidsparen blij, jij blij en ik blij!
Win, win, win!

De complete online flitscursus in één handige app

Bekijk het waar en wanneer je maar wilt!

macbook-pro-imac-with-black-ipad-mini-in-front-view-mockup-a11884

24/7 onbeperkte toegang via de handige app
✔ Te bekijken op desktop en mobiele apparaten
✔ Online platform met andere fotografen
✔ 30 video’s die je in je eigen tempo kunt bekijken
✔ Elk onderdeel van een bruiloft wordt besproken
✔ Een compleet hoofdstuk met oplossingen voor problemen
✔ 12 keer per jaar ga ik live al je vragen beantwoorden
✔ Handige lijst met apparatuur waarin je kunt investeren
(en dit is zeker niet het duurste)

Sander die spuit met champagne

Wat krijg je allemaal van mij…

Samen kom je verder, toch? Daarom heb ik een plek gecreëerd waar je de online lessen kunt bekijken, een plek waar je van elkaar kunt leren, waar je vragen kunt stellen en je problemen kunt oplossen. Alle online video’s, voorbeeldfoto’s en de community heb ik samengebundeld in één handige app.

Meteen nadat je je hebt aangemeld voor de online flitscursus heb jij binnen enkele minuten toegang tot de complete leeromgeving:

 • Duidelijke korte video’s
 • Toegang tot de online community
 • 12x per jaar LIVE Q&A
 • Onbeperkte toegang
 • Gratis masterclass “meer omzet"

Aan het eind van deze cursus kun je: 

Flitsers moeiteloos instellen!


Sfeervolle foto's schieten

Flitslicht zonder de sfeer kapot te flitsen en in je eigen stijl toe te passen

Flitsers op de juiste plekken zetten

Voor elke situatie weet jij waar en hoe je de flitsers neer moet zetten

Flitsers moeiteloos instellen

Flitsers zowel on-camera als off-camera manueel instellen

Trouwfeesten vast kunnen leggen

Je bent nooit meer afhankelijk van aanwezig licht van DJ, band of locatie
aanhalingstekens geel - Flexmi

“Het is echt een verrijking voor elke fotograaf”

★★★★★
flexmi-flits-waaier

Na deze online flitscursus pak jij er vol zelfvertrouwen flitsers bij 🥳

 • Flitsers moeiteloos op de manuele stand instellen 
 • Flitslicht toepassen zonder de sfeer kapot te flitsen
 • Elke situatie donker of licht naar eigen hand zetten zonder in de stress te schieten
 • Feesten vastleggen en niet meer afhankelijk zijn van aanwezig licht van DJ, band of locatie
 • Een flitser in de aansturing modus zetten en andere flitsers op afstand instellen
 • Moeiteloos instellingen veranderen op je flitsers
 • Creatieve foto’s maken door middel van flitser gebruik
 • Flitslicht combineren met je eigen stijl (perfect voor daglicht fotografen)
 • Creatieve potentie zien op elke locatie

“Als een echte daglicht fotograaf voelde ik mij in eerste instantie niet geroepen om te investeren in een flitscursus.”

anneke-mensink - flexmi

“Nog geen 4 weken later heb ik een hele avondbruiloft met 3 externe flitsers en 1 on-camera flitser kunnen fotograferen.”
Anneke Mensink

Tamara Geluk - Flexmi

“Flitslicht is heel mooi als je weet hoe je het moet gebruiken”
Tamara Geluk

Mariëlle Franssen - Flexmi

“Super tof dat je alles hebt verteld”
Mariëlle Franssen

Stan Bessem - Flexmi

“Kan het echt zo makkelijk zijn dat flitsen? Ja dus”
Stan Bessem

Wist je datjes:

⭐ Ik niet de duurste flitsers gebruik
⭐Ik maar één off-camera feestopstelling gebruik
⭐Als mijn flitsers eenmaal goed staan ingesteld ik geen aanpassingen meer hoef te doen
⭐Elke foto goed belicht is en de flitsers altijd af gaan
⭐Mijn omzet met €600 per bruiloft gegroeid is omdat ik langer geboekt wordt

Bruidsfotograaf

Persoonlijke begeleiding
door Sander

Omdat ik uit ervaring weet dat je altijd wel ergens tegenaan loopt en vragen zult hebben, zal ik speciaal voor jou 12 keer per jaar online vragen beantwoorden. Tijdens deze sessies ga ik al je vragen beantwoorden die je meteen verder zullen gaan helpen.

Ik ga je helpen om als ware MASTER te flitsen!

Tof dat je erbij bent!
Zodra jij je hebt aangemeld kun je meteen beginnen!

Ja, ik doe mee!
€447 of in 3 termijnen van €160
flits-workshop-flexmi-1-1
€ 447,-

FLEXMI online flits cursus

De online flits cursus die jou vertrouwen, zekerheid en de kennis mee gaat geven om flitsers in te zetten. Door een speciaal ontwikkelde techniek kun de flitsers toepassen in je eigen fotografie stijl.

⚠ Zijn er dan echt geen nadelen aan de cursus? ⚠


Natuurlijk wel! Dit klinkt misschien heel gek en het is zeker geen verkooppraatje. De cursus is echt alleen voor bruidsfotografen die nog beter willen worden en hier tijd in willen stoppen. Nadeel aan de cursus: je moet de flitsers alleen nog zelf regelen 😉
Dit kan gelukkig goedkoper dan je denkt en uiteraard heb ik ook daar tips voor. That’s it! 


€400

extra omzet per bruiloft

door extra uren verkoop

12

keer per jaar live Q&A sessie

Al je vragen worden beantwoord

4

Binnen 4 minuten kun je al aan de slag

Je kunt vandaag nog beginnen

Wil je nog iets weten?
Kijk hieronder even of je vraag erbij staat. Staat jouw vraag hier niet tussen?
Stuur me dan gerust een mailtje of stuur een dm via Instagram!

Logische vragen

Ik heb nog geen flitsers, kan ik dan meedoen?

Jazeker, ook zonder flitsers kun je aan de cursus beginnen. In de online cursus leg ik mijn flitsers uit en ontvang je als deelnemer ook een kortingscode die je kunt inwisselen bij aanschaf van flitsers!

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor elke fotograaf die één of meerdere bruiloften fotografeert.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt onbeperkt toegang tot de online cursus.

Krijg ik ook persoonlijke begeleiding?

Jazeker! 12 keer per jaar heb je de mogelijkheid om mij vragen te stellen over de cursus of flitsers.

Wanneer start de flitstechniek cursus?

Wanneer jij wilt! Als je wilt, kun je over 10 minuten beginnen. De videolessen staan al klaar voor je.

Kan ik de cursus in termijnen betalen?

Wat tof dat je een cursus wilt volgen! Betalen in termijnen is zeker mogelijk. Je kunt bij het afrekenen kiezen voor 1, 2 of 3 termijnen.

Kan ik op elk moment instromen?

Ja, je kunt je inschrijven wanneer jij wilt.

Als ik nog geen ervaring heb met flitsers, is deze cursus dan ook voor mij?

Jazeker! Sterker nog: dan is dit een mega mooie start. Ik leg alles uit, van het instellen van een flitser tot en met hoe je ze inzet.

Krijg ik een btw factuur bij mijn bestelling?

Jazeker, zodra je een cursus hebt aangeschaft, ontvang je een factuur in je mailbox. Alle tarieven die je ziet staan zijn ex. 21% btw. Uiteraard kun je dit als studiekosten in de boekhouding zetten.

Zit ik bij het volgen van de cursus vast aan bepaalde dagen en tijden?

Nee hoor, je kunt binnen de termijn van de cursus zelf bepalen wanneer je begint en wanneer je de video’s bekijkt. Zo kun je dus heel flexibel een cursus volgen, waar en wanneer jij wilt en zo vaak als jij wilt!

Hoe kan ik de video’s van de cursus bekijken?

Alle video’s staan in een afgeschermde online leeromgeving. Nadat je betaling voor de cursus voldaan is, krijg je automatisch per mail de inloggegevens hiervan en kun je meteen inloggen en de video’s bekijken.

Ik wil graag de cursus aanraden aan andere fotografen, kan dit?

Jazeker, wat tof dat je dit wilt doen. Ik vertel je hier alles over in de online cursus. Je kunt zo je investering ook terugverdienen.

Is deze cursus ook geschikt voor studio fotografie?

De cursus is vooral gericht op het gebruik van reportage flitsers. Studio flitsers worden niet uitgelegd in de cursus.

Flitsende flits foto's

Ik ga je laten zien hoe jij flitsers in je eigen fotografie stijl toe kunt passen!
Zullen we er samen iets moois van maken en je bruidsparen extra gelukkig maken? 🥳

Review van Celine:

review-celine - Flexmi