Online Flits Cursus

Vanaf nu leg jij ELK moment van de bruiloft zelfverzekerd vast!

‘Ik durf écht niet te flitsen op een bruiloft hoor!’

Nee? Jammer zeg. Maar vooral: zonde! Want je laat zóveel mooie plaatjes liggen. Fotograferen met (te) weinig daglicht is een uitdaging, dat klopt. Maar zeg eens eerlijk: het zou toch heerlijk zijn dat je als bruidsfotograaf een héle trouwdag kunt vastleggen? Van begin tot eind. 

En dat ‘eind’ is vaak tot in de late uurtjes, ja. Romantische onderonsjes. Grote diners bij kaarslicht en zo’n trouwfeest waar iedereen zichtbaar geniet. Zonder daglicht, maar mét legendarische en memorabele momenten dus. En die skip jij, omdat je bang bent voor de flitser van je camera? 

Say no more, ik help je graag!

Met de Online Flits Cursus leer je namelijk in no time hoe je die flitser wél voor jou laat werken. Hoe je deze op een leuke en functionele manier kunt inzetten. Zelfverzekerd en met de kwaliteit waar jij voor staat. 

Klaar om te ontdekken wat die flitser jou gaat opleveren? 

Oké, meteen even to the point. Er bestaan nogal wat vooroordelen over (bruiloft)fotografie met flits. 

Foto’s met flits zijn flets en niet charming’. Of: ‘Flitsers passen niet bijx mijn stijl als fotograaf’. En ik hoor ook weleens: ‘Die instellingen zijn zó moeilijk, de flits doet eigenlijk nooit wat ik wil’. 

Ik snap dat hè. Thuiskomen met het gevoel dat het beter had gekund. Of weten dat de foto’s mooier waren met een minder hoog ISO-bereik (ruis/korrel). En precies dáár kun jij wat aan doen. Je behoudt je eigen stijl en trakteert jezelf op uitbreiding van je skills. Want je weet best dat het gemakkelijker kan. En dan heb ik het nog niet eens over wat het je oplevert (hallo gemiddeld €400,00- extra per bruiloft!). 

Als je op een bruiloft staat, dan wil je toch..

..eenmalig je flitsers instellen en met diezelfde stand de héle feestavond vastleggen?

..zelfverzekerd je camera pakken, ook als de zon al lang niet meer schijnt?

..de kwaliteit leveren die jouw stijl uniek maakt, uitgebreid met toffe flits skills? 

In de Online Flits Cursus krijg je dus precies de handvatten die je nu nog mist. Op een to the point manier, met heel duidelijke uitleg en video’s. Een uniek programma dat je op je eigen tempo volgt én waar je je struggles en successen deelt. Met mij in een maandelijkse Q&A en samen met andere bruidsfotografen in de online community!

Onbeperkt toegang tot dé onmisbare online cursus

voor iedere bruidsfotograaf

Jouw kwaliteit als professional

Je bent bruidsfotograaf of je bent het niet. Je houdt van die feestelijke sfeer. Met een scherp oog voor tedere, grappige en dierbare momenten. Het vastleggen van die unieke dag in het leven van twee geliefden. Daar ga je van áán, toch?

En het is heerlijk om dat zelfverzekerd te kunnen doen. Om de kwaliteit te leveren waar jij voor staat als professional. Daarom laat ik je graag zien dat het goed instellen van flitsers en ze ook toepassen eigenlijk heel simpel is. Ik leg je precies uit hoe je élk moment van een trouwdag tot een feestje maakt. Want dat is het, als jouw camera precies doet wat jij wilt!

De Online Flits Cursus geeft jou dus écht wat je nodig hebt:

 • Superheldere uitleg over het instellen van flitsers en de garantie dat je met één camera-instelling en één flitsopstelling een compleet feest kun fotograferen. Yes, zonder dat de gasten er last van hebben!
 • Scherpe foto’s, heldere kleuren en betere kwaliteit dan je ooit had verwacht. 
 • Een plek om al je vragen te stellen, te sparren met gelijkgestemden je last minute noodsituatie te bespreken in een WhatsApp spoedgroep + maandelijkse Q&A met mij.
 • Elke (donkere) situatie naar je hand zetten én de creatieve potentie van iedere locatie zien, zonder afhankelijk te zijn van licht van de DJ, band of de ruimte. 

Zo kun jij met het volle vertrouwen in jezelf naar de feestlocatie.
Want geloof me, die flitsers leveren jou een hoop extra moois op!

Wat een verschil

Hoi hoi, ik ben op de helft van de online cursus. Ik wil je echt heel erg bedanken wat ik tot nu toe geleerd heb. Vandaag mijn eerste bruiloft met 2 flitsers. Helaas nog geen drie. Maar wat een verschil al, zo blij! Echt bedankt!! 

Moniek - photo4us 
Je hebt mij zo enthousiast gemaakt!

Het is het zoooooo waard! Ik heb ook 1,5 jaar op die drempel gehangen. En heb er geen dag spijt van dat ik het toch heb gedaan! Je hebt mij zo enthousiast gemaakt om door te pakken! 🔥

Jessica - jezz photography

De kracht van de Online Flits Cursus?

Die schuilt in hoe goed jij ‘m in de praktijk kunt toepassen. Namelijk: meteen. Je kunt meteen gaan oefenen met flitsers en à la minute je vragen stellen. Zo ontdek je hoe je de flits voor jou en jouw stijl als bruidsfotograaf laat werken. Want dat leer ik je.


En dat doe ik op een to the point manier. Geen geheimen, geen technische blabla. Ik werk al járen als bruidsfotograaf en heb veel situaties al een keer meegemaakt. Onverwachte wendingen, tegenvallende ruimtes, donkere feestlocaties. En toch kun je er elke keer een feestje van maken zonder de sfeer kapot te flitsen. Zo zie ik de Online Flits Cursus ook: een gezellige groep die er alles uit wil halen. Krachtig om dat samen te kunnen doen, toch? 


Daarom bespreken we in de cursus élk onderdeel van een bruiloft. Je weet na de cursus precies waar en hoe je de flitser op de juiste plek neerzet. Ik leer je hoe je ze zowel on-camera als off-camera gemakkelijk hanteert. En dan bedoel ik ook echt móeiteloos. Dit verleer je nooit meer.  Je ontdekt hoe de flitser in jouw stijl past en je krijgt een handige lijst met apparatuur waarin je kunt investeren (en dat zijn zeker niet de duurste items, je kent me). 

€400 extra omzet per bruiloft, 

want de feestlocatie is nu ook all yours!

Dít is de Online Flits Cursus

 • Onbeperkte toegang tot de cursus en online community in één handige app
 • 30 korte video’s en voorbeeldfoto’s met alle heldere uitleg die je nodig hebt
 • 12x per jaar een live Q&A met mij, zodat je antwoord krijgt op al je vragen
 • Een compleet hoofdstuk dat over het oplossen van allerlei problemen gaat
 • Direct toegang tot de WhatsApp Spoedgroep: bij last minute noodsituaties
 • Handige lijst met alle go to apparatuur waar je in kunt investeren
 • Alle ervaring en kennis van een awardwinning bruidsfotograaf op één plek

Mijn eigen omzet is met €600 per bruiloft gegroeid, omdat ik nu voor de hele dag én avond geboekt wordt. Dus wat zeg je ervan? Elk jaar volgen meer dan 200 fotografen één van mijn cursussen voor 447,- ben jij er ook bij! Je kunt in één, twee of drie termijnen betalen.

macbook-pro-imac-with-black-ipad-mini-in-front-view-mockup-a11884

anneke-mensink - flexmi

“Nog geen 4 weken later heb ik een hele avondbruiloft met 3 externe flitsers en 1 on-camera flitser kunnen fotograferen.”
Anneke Mensink

Flitsen op een bruiloft

“Het was echt een eye opener”
Marieke - Beleef je portret

Mariëlle Franssen - Flexmi

“Super tof dat je alles hebt verteld”
Mariëlle Franssen

Stan Bessem - Flexmi

“Kan het echt zo makkelijk zijn dat flitsen? Ja dus”
Stan Bessem

Hi, Sander hier! Het gezicht en de creatieve kracht achter FLEXMI. Gekscherend word ik ook weleens ‘de Flitsmeister’ genoemd. Tja, een bruidsfotograaf met flitstechnieken blijft bijzonder. Ik leg al jaren bruiloften vast en mocht al 30(!) awards in ontvangst nemen van o.a. MyWed, Fearless en Masters of Dutch Wedding Photography. En ik geniet er nog steeds van. De liefde vieren en herinneringen vastleggen op zo’n speciale dag. Mijn skills en kennis met je delen, vind ik fantastisch en ik hoop dat jij ook zin hebt om iets nieuws te leren!
Bruidsfotograaf bij een ceremonie
aanhalingstekens geel - Flexmi

“Het is echt een verrijking voor elke fotograaf”

★★★★★
Wil je nog iets weten?
Kijk hieronder even of je vraag erbij staat. Staat jouw vraag hier niet tussen?
Stuur me dan gerust een mailtje of stuur een dm via Instagram!

Ik heb nog geen flitsers, kan ik dan meedoen?

Jazeker, ook zonder flitsers kun je aan de cursus beginnen. In de online cursus leg ik mijn flitsers uit en ontvang je als deelnemer ook een kortingscode die je kunt inwisselen bij aanschaf van flitsers!

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor elke fotograaf die één of meerdere bruiloften fotografeert.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt onbeperkt toegang tot de online cursus.

Krijg ik ook persoonlijke begeleiding?

Jazeker! Meerdere keren per jaar heb je de mogelijkheid om mij vragen te stellen over de cursus of flitsers in een live zoom sessie.

Wanneer start de flitstechniek cursus?

Wanneer jij wilt! Als je wilt, kun je over 10 minuten beginnen. De videolessen staan al klaar voor je.

Kan ik de cursus in termijnen betalen?

Wat tof dat je een cursus wilt volgen! Betalen in termijnen is zeker mogelijk. Je kunt bij het afrekenen kiezen voor 1, 2 of 3 termijnen.

Kan ik op elk moment instromen?

Ja, je kunt je inschrijven wanneer jij wilt.

Als ik nog geen ervaring heb met flitsers, is deze cursus dan ook voor mij?

Jazeker! Sterker nog: dan is dit een mega mooie start. Ik leg alles uit, van het instellen van een flitser tot en met hoe je ze inzet.

Krijg ik een btw factuur bij mijn bestelling?

Jazeker, zodra je een cursus hebt aangeschaft, ontvang je een factuur in je mailbox. Alle tarieven die je ziet staan zijn ex. 21% btw. Uiteraard kun je dit als studiekosten in de boekhouding zetten.

Zit ik bij het volgen van de cursus vast aan bepaalde dagen en tijden?

Nee hoor, je kunt binnen de termijn van de cursus zelf bepalen wanneer je begint en wanneer je de video’s bekijkt. Zo kun je dus heel flexibel een cursus volgen, waar en wanneer jij wilt en zo vaak als jij wilt!

Hoe kan ik de video’s van de cursus bekijken?

Alle video’s staan in een afgeschermde online leeromgeving. Nadat je betaling voor de cursus voldaan is, krijg je automatisch per mail de inloggegevens hiervan en kun je meteen inloggen en de video’s bekijken.

Ik wil graag de cursus aanraden aan andere fotografen, kan dit?

Jazeker, wat tof dat je dit wilt doen. Ik vertel je hier alles over in de online cursus. Je kunt zo je investering ook terugverdienen.

Is deze cursus ook geschikt voor studio fotografie?

De cursus is vooral gericht op het gebruik van reportage flitsers. Studio flitsers worden niet uitgelegd in de cursus.

Is de flits cursus ook geschikt voor een PPO vergoeding?

Jazeker. Meerdere cursisten hebben de Werktuig PPO al met succes aangevraagd en een deel van de kosten vergoed gekregen.

Is de online flits cursus ook aangesloten bij het STAP budget.

Nee. Op dit moment is de cursus nog niet aangesloten bij het STAP budget.

De héle bruiloft

Gemakkelijk flitsers instellen en toepassen om zo de héle trouwdag (én feestavond!) vast te leggen!

Bruidsfotograaf laat foto zien aan bruid

Extra opdrachten en omzet

Extra opdrachten in de avonden en winter, omdat jij nu flitsers kunt combineren met je eigen stijl!
Creatieve flits foto met de bruidegom

Onbeperkt toegang

Onbeperkt en 24/7 toegang tot de cursus en hulp bij al je noodvragen in de WhatsApp-spoedgroep.

macbook-pro-imac-with-black-ipad-mini-in-front-view-mockup-a11884

In één handige app

Één plek voor al jouw lessen, 30 video’s, live-momenten en  vragen aan de community.

Betaal in termijnen

Voor €447,00 krijg je de hele cursus inclusief bonus en de optie om in 1, 2 of 3 termijnen te betalen. 

12x per jaar Q&A

Elke maand (12x per jaar) een live Q&A met mij om al je vragen te beantwoorden.

Je wens om nóg beter te worden als bruidsfotograaf ook. Voel je dus méér dan uitgenodigd in de Online Flits Cursus. Ik hoop je snel te zien!

Flitsende flits foto's