1:1 Groei sprint - Coaching dag! 🚀

In één dag gaan we samen zitten om jouw zakelijk doelen te maken en je bedrijf een mega GROEI te geven! Inclusief één maand onbeperkte coaching begeleiding.

LATEN WE EEN GRATIS STRATEGIE SESSIE INPLANNEN
Voor de fotograaf die tussen de €10.000 - €40.000 omzet
Bruidsfotograaf
Zet je meer om dan €40K per jaar? Dan is een coaching traject voor jou >>>>

Je weet dat je bedrijf beter kan alleen weet niet hoe. Je loopt vast. Je wilt graag groeien met je bedrijf alleen ziet de kansen en mogelijkheden niet liggen... Ik ken de fotografie branche als geen ander en weet daarom welke stappen nodig zijn. Laat mij je helpen!

Lieve woorden van de fotografen

Fotografen coaching dag

Ivo - ByFeelingz

Sander is echt een topper, een ondernemer die je echt verder helpt met iets wat echt bij je past. Ik kan aan de slag om aan mijn bedrijf te gaan werken met de handvaten, denkwijze en methode die ik van Sander hebt geleerd!
Fotograaf coach

Milena - Mooij fotografie

Een hele fijne coaching dag gehad met Sander. Vele nieuwe openingen ontdekt en gekeken wat echt bij mij past. Werken aan mijn doelen en veranderingen durven aan gaan. Een heerlijke energieke dag 🤩

Coaching traject voor fotografen

Phyllis - Photos by Phyllis

Groeisprint Coachingsdag bij Sander. Laten we voorop stellen dat mijzelf aanmelden voor z'n verkorte coachingstraject een hele grote stap voor mij was. Maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Van tevoren had ik niet echt scherp wat ik moest verwachten, maar wat ik gehoopt had uit deze dag te halen heeft Sander meer dan overtroffen.

Podcast: Van 2 naar 12 bruiloften in 1,5 maand

Je weet niet hoe!

Je hebt het gevoel dat je bedrijf op de rem staat, je weet dat er veel meer potentie in zit!

Bruidsfotograaf bij een ceremonie

Hobby of beroep?

Je vindt de juiste prijzen vragen maar moeilijk wat resulteert in te lage winsten.

Geen concrete handvatten 😱

Je hebt niemand in je omgeving die je kan helpen om grote stappen te gaan zetten! Je doet het nu allemaal nog alleen!

Je wilt op een toegankelijke manier groeien met jouw bedrijf en leren van één van de betere ondernemers in fotografie branche!

Heb jij het gevoel dat er veel meer in je zit, dat je bedrijf harder zou kunnen groeien alleen weet je niet hoe?

Wat als ik je vertel dat je jouw fotografie bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen op een manier die 100% bij jou past? Dat je samen met mij een super concreet plan gaat uitwerken waardoor je binnen één dag precies weet wat je vervolg stappen moeten gaan zijn. Je omzet verdubbelen, meer boekingen, een betere positionering of een betere business strategie. Alles wordt besproken en in hapklare stukken en plannen uitgestippeld.


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Laten we samen één complete dag aan jou, je bedrijf en doelen werken! Alles komt aan bod! Laten we voor maximale groei gaan! 🚀

Fotografie business coach
Sander van Mierlo, eigenaar van FLEXMI fotografie. Gespecialiseerd in het coachen van fotografie bedrijven, schaalbare producten en Expert op het gebied van fotografie marketing.

Hoi, ik ben Sander! Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik had last van een overvolle markt, niet goed wetende waar ik naartoe wilden met mijn bedrijf en hoe ik boven het maaiveld uit kon steken en mijn eigen toffe klanten kon gaan vinden. Ik wilde me bedrijf runnen zoals ik het wil op een manier die 100% bij mij past.

Mijn succesvolle fotografiebedrijf heb ik al ruim 12 jaar. Ik leg al jaren bruiloften vast en mocht al 30(!) nationale en internationale awards in ontvangst nemen. Ook sta ik sinds 2022 in de  Top 10 beste trouwfotografen van de BENELUX. 

Met meer dan 12 jaar ervaring in deze business weet, zie en dóe ik iets wat anderen niet kunnen. Ik herken ups en downs in je bedrijf en prik meteen door patronen heen. Daardoor weet ik ook snel hóe het beter kan. Het allerliefste help ik andere ondernemende fotografen om te ‘groeien’. 

Met een omzet van ruim €250.000 per jaar weet ik als geen ander hoe je een bedrijf moet runnen en hoe je tot dit punt kunt komen.

Ook zin om kennis te maken met mij? 

Duidelijke uitleg

Ondernemen kan lastig klinken, maar ik maak het voor jou begrijpelijk en concreet!

Fotografen coaching dag

Toegankelijk

Ik weet als geen ander waar jij tegenaan loopt waardoor ik jou ook super goed begrijp.

Fotografie business coach

€10.000 - €40.000 omzet

De coaching dag is geschikt voor de ondernemer die €10.000 tot €40.000 per jaar omzet.

Coaching traject voor fotografen
"Ik heb weer scherp wat me te doen staat en waar ik naartoe wil. En dat is een lange tijd niet zo geweest en zorgde ervoor dat ik niet verder kwam. Ik kan dit!"
Phyllis

Met trots kan ik zeggen dat mijn coaching een succes formule is! De coaching is zo krachtig en effectief omdat ik in dezelfde branche werk als dat jij doet. Daarom weet ik als geen ander waar jij als ondernemende fotograaf tegenaan loopt en hoe je door kunt groeien. Ik heb als het ware het pad al bewandeld en weet daarom in mum van tijd welke vervolg stappen voor jou gaan werken. Ik kijk niet naar mijzelf maar naar de ondernemer die tegenover mij zit, jij dus!

Uit loondienst

"Sander weet in relatief korte tijd de vinger op de 'zere plek' te leggen en gaat tijdens de kick-off constructief en vol fijne energie met je bedrijf én privé aan de slag".
Fotografie coaching

Jouw reis naar een betere fotografie onderneming...

Fotografie coaching

Live coaching dag 1:1 met ras ondernemer Sander van Mierlo

Één complete dag gaan we zitten op jouw bedrijf. In gesprek gaan we door alle mooie producten en diensten heen die jij aanbied. Tijdens deze live dag komt alles aan bod wat jouw bedrijf jou maakt. We vinden tijdens de coaching dag de kansen en mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Daar schrijven we samen een strategisch plan voor uit zodat je meteen succesvol aan de slag kunt

Inclusief één maand coaching begeleiding

Na de coaching dag kun je mij een maand lang onbeperkt contacten met vragen waar je tegenaan loopt zodat je meteen verder kunt. Je gaat in één maand mega stappen zetten omdat je mij onder je speed dial hebt staan.

Jouw bedrijf, jouw doelen en mijn kennis!

Wat ik niet ga doen is trucjes leren die alleen voor mij werken. Dat is niet de rol van een goede coach. Ik ga dmv ons gesprek kijken waar jouw zakelijke doelen en privé doelen liggen. Op basis daarvan maken we een plan die 100% werkt voor jou! Door de jarenlange ervaring en ruim 500 cursisten heb ik een enorm brede kennis om deze op jou in te zetten.

Let's go!!!

Na de coaching dag heb jij zulke concrete handvatten gekregen dat je je bedrijf op heel veel verschillende vlakken kunt gaan laten groeien. Of het nou gaat over marketing, prijzen en pakketen of positionering. Je weet het straks allemaal. De gedachte die je straks hebt zal zijn "waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan".

De groei zit al in jou, de motivatie heb je al anders las je deze tekst niet. De eerste stap is al genomen, laten we een afspraak maken!

Bruidsfotograaf
1997,-

FLEXMI Groei sprint - coaching dag

Laten we eens praten over jouw doelen! Waar wil je naartoe? Soms verdwaal je een beetje in je eigen doelen, kansen en mogelijkheden, het gebeurt ons allemaal. Je kent je doelen en dromen, maar soms lijkt de weg ernaartoe één groot doolhof.


Maar weet je, na onze "COACHING DAG" zijn we nog lang niet klaar. Eigenlijk is dat gewoon het begin! Onze "Groeisprint coaching" duurt een hele maand, want dat is de tijd die je nodig hebt om op stoom te komen en de weg vooruit samen met mij uit te stippelen. De eerste maand kan soms best pittig zijn, dus je kunt op mijn hulp, ondersteuning en feedback rekenen - en dat niet alleen voor een dag of twee, maar een hele maand lang onbeperkt! Geen zorgen, we gaan dit avontuur samen aan. 😄🚀


Dit is wat je krijgt:

 • Vrijblijvende kennismaking (ongeveer 30min).
 • Coaching dag bij mij op kantoor (09:30 tot 16:00)
 • Al mijn business, marketing en strategie kennis
 • Één maand lang onbeperkte coaching begeleiding
 • Één maand 24/7 toegang tot mijn kennis
Marieke bakker special edition photograhpy

Ik ben nu voor de tweede keer bezig met een 1 op 1 coachingstraject bij Sander, nadat ik eerder in 2016 al met hem samenwerkte. Dat jaar was geweldig dankzij de waardevolle tips die ik van hem kreeg; het voelde alsof ik goud in handen had.


Dit jaar wilde ik een nieuwe stap zetten binnen mijn bedrijf, ondanks een redelijk goede omzet in 2023. Mijn doel? Minder werken, maar tegelijkertijd de omzet verdubbelen. Bijna te mooi om waar te zijn, toch? Maar diep van binnen geloof ik dat het mogelijk is.


Samen met Sander heb ik een marketingstrategie ontwikkeld die niet alleen effectief is, maar ook perfect past bij mijn visie voor mijn bedrijf. Ik krijg er echt enorm veel energie van. Het voelt als de sleutel tot het realiseren van mijn dromen voor mijn bedrijf, en daar ben ik Sander ontzettend dankbaar voor.

Marieke | Special Edition Photography

Na de groei sprint coaching dag weet je... 

Bruidsfotograaf laat foto zien aan bruid

Doelen

Heb je je doelen kristal helder met een duidelijke stappenplan hoe je deze kunt gaan behalen.
Sander die spuit met champagne

Omzet

Weet je waar jouw winst zit en hoe je je omzet kunt verhogen met de juiste marketing strategie en pakket prijzen.

Meer klanten

Je weet hoe je klanten kunt gaan vinden en hoe de klanten jou kunnen gaan vinden. Meer klanten = meer omzet 🎉

Groei sprint coaching dag is een toegankelijke en laagdrempelige manier om je bedrijf te verbeteren, op een makkelijke manier!

De Groei sprint coaching dag is speciaal voor jou als...

 • Jezelf geen hobby fotograaf meer noemt
 • Je nog geen budget hebt om het langere coaching traject te volgen
 • Als je een zakelijke stok achter de deur wilt hebben die jou motiveert om door te groeien
 • Je merkt dat je potentie hebt maar de vervolg stappen niet weet
 • Als je bedrijf en omzet wilt laten groeien
 • Voor als je meer klanten wilt gaan krijgen

Zet vandaag jouw eerste stap naar zakelijk groei 📈

Plan een vrijblijvende strategie sessie in:

Fotografen coaching dag

Ivo

byFeelingz

zoveel mogelijke momentum

Wow, wat kan je leeg zijn na een coaching dag bij Sander. Maar zo waardevol!

De spiegel voorgehouden krijgen en verdorie dan al inzien waar je tegenaan loopt! En dan lekker verder sparren over wat je kan doen en welke denkwijze hiervoor ingezet kan worden.


Lekker kunnen sparren over de hoe we zoveel mogelijke momentum kunnen creëren uit de verschillende elementen van mijn marketing en wat echt bij mij past! Echt geleerd om anders te denken, waardoor mijn marketing veel makkelijker wordt. En niet onbelangrijk, hoe ik ga opvallen!

Sander is echt een topper, een ondernemer die je echt verder helpt met iets wat echt bij je past. Ik kan aan de slag om aan mijn bedrijf te gaan werken met de handvaten, denkwijze en methode die ik van Sander hebt geleerd!

Dank voor de leerzame dag!

Logische vragen over fotografen coaching

Ik ben nog een beginnend fotograaf is de coaching dan geschikt voor mij?

Jazeker, dan zou ik je aanraden om voor de Groei-sprint coaching dag te kiezen. Hier kijken we naar jou als fotograaf waar je naartoe wilt groeien en welke stappen je hiervoor moet zetten.

Heb ik recht op subsidie?

Omdat dit een verdieping is van jou in de creatieve sector heb je recht op PPO subsidie.

Kan ik de coaching in termijnen betalen?

De groei-sprint coaching en coaching traject kun je beiden in termijnen betalen.

Hoe weet ik of de coaching geschikt is voor mij?

Als jij je herkent in de bovenstaande teksten dan is de coaching voor jou geschikt. Onder mijn begeleiding gaan we samen werken aan zakelijke groei.

Wat is het verschil tussen de Groei-sprint coaching dag en het coaching traject?

Het voornaamste verschil zit in de duur van de coaching. De coaching dag is een complete real life coaching dag bij mij op kantoor inclusief een maand lang onbeperkte begeleiding. Het coaching traject is een langere samenwerking van 6-maanden waar je meermaals dmv zoom sessies en onbeperkte coaching contact met mij kunt hebben. De voordelen van een coaching dag zijn o.a. een lagere investering en een kortere traject. Het voordeel van het "groei-traject" is de langdurige intensieve begeleiding en de zakelijke stok achter je deur. Het is aan jouw eigen zelfkennis welke van deze trajecten het beste bij je past. Ben jij iemand die het lastig vindt om patronen te doorbreken en heb je graag langere tijd een stok achter de deur? Dan is het "groei-traject" een goed idee. Maar draai jij nog geen 20K per jaar en beschik jij over voldoende motivatie en discipline om na onze maand samenwerking het zelf goed door te zetten? Dan is de "groei-sprint" perfect voor jou.

Ik heb nog net geen 40.000 omzet, mag ik toch?

Het is zeker mogelijk, maar ik kan me goed voorstellen dat de investering dan wellicht nog te hoog voor je gaat zijn. Als dat niet het geval is en jij wel graag wil samen werken schroom dan niet om de "groei-sprint coaching dag" te boeken.

Kan ik ieder moment instappen?

Jazeker, na onze kennismakingsgesprek plannen we een datum in voor de kick-off sessie. Vanaf dat moment gaat jouw traject in.

Ik heb al veel meer dan 40.000 omzet, denk je dat het dan ook nog zin heeft?

100% Ook dan kunnen we heel mooie stappen zetten en je business nog meer gaan optimaliseren en schaalbaar gaan maken.