2 min. leestijd

12 Nieuwe bruiloften in 1,5 maand 🤯

12 Nieuwe bruiloften in 1,5 maand 🤯

Hey bruidsfotograaf,

Kan een maandje coaching je inkomsten als zelfstandig fotografie ondernemer echt een boost geven? Hell yeah! In deze blogpost neem ik je mee in het verhaal van Marieke, een freelance fotografe die een maand lang in de leer ging bij de fotografie-goeroe Sander. In die korte periode zag Marieke haar fotografiegame compleet transformeren, met een flinke groei in inkomsten, boekingen én een meer gebalanceerd leven.

Groei in Bedrijf Aanwakkeren

Marieke is de eigenaar van Special Edition Photography. Ze richt zich vooral op trouw- en bedrijfsfotografie, en man, heeft dat een boost gekregen na haar coachingsavontuur. Tijdens de coaching sessie met mij vertelde Marieke dat haar hart bij bruiloften ligt en dat die passie haar zakelijke beslissingen aanstuurt.

Uitdagingen

Vóór de coaching beleefde Marieke de bekende struggles van een ondernemer. Ze had de skills, maar het was een gedoe om haar doelgroep echt te bereiken. En dan die jonge bengels thuis - drie kids grootbrengen terwijl je je bedrijf runt, no joke. Het was een uitdaging om een succesvol bedrijf te bouwen zonder haar privéleven in de uitverkoop te gooien.

De Kracht van Coaching

Hello aangenaam het is Me, Sander, de succesvolle bruidsfotograaf die haar problemen tackelde. Het matchen van haar zakelijke moves met haar gezinsleven werd de basis van onze coaching-sessies. Samen bedachten we een unieke marketingstrategie die Marieke hielp haar doelgroep te bereiken én in haar leven te passen. Marieke's durf om risico's te nemen, samen met mijn slimme inzichten, smeedden een strategie die haar diensten perfect in de markt positioneerde. Haar zakelijke en privé klanten kunnen niet meer om haar heen!

Ongelooflijke Resultaten

Marieke begon het coaching avontuur met slechts twee bruiloft boekingen voor het volgende jaar. Binnen no-time schoot dat omhoog naar 14 bruiloften, bijna haar jaarlijkse doelstelling bereikt. Haar inkomsten schoten ook omhoog tijdens het off-season in januari, met meer dan 9.000 euro, iets wat ze niet had zien aankomen.

In de woorden van Marieke: "Als je me dit twee maanden geleden had verteld, had ik je uitgelachen." Met meer dan 20.000 euro aan deals binnen de eerste maand van coaching door Sander, is Marieke's verhaal het bewijs dat een doordachte strategie écht het verschil kan maken.

Conclusie

Wat is het geheime ingrediënt achter Marieke's succes? Er is misschien geen 'one size fits all' formule, maar bereid zijn om te veranderen, leergierig zijn en volhardend naar je doel werken, dat zet de boel zeker op zijn kop. En ja, een snufje slim advies doet wonderen! Hoewel de coaching met Sander zeker heeft geholpen, gaat het grootste deel van het succes naar Marieke's bereidheid om haar lessen toe te passen.

Dus, als jij als bruidsfotograaf vergelijkbare hobbels tegenkomt, onthoud dan dat een strategie op maat en een vastberaden mindset je ver kunnen brengen. Net zoals Marieke dat deed. Wat betreft Sander's coaching - het draait om oplossingen op maat, gebaseerd op jouw behoeften. Wie weet wordt het ook wel hét keerpunt voor jouw business! 📸✨

Beluister de volledige podcast over Marieke haar succes hieronder

Open in spotify