1 min. leestijd

Mijn camera valt uit m'n handen, hoe voorkom ik dit?

Mijn camera valt uit m'n handen, hoe voorkom ik dit?

Zoals ze in Canada zo mooi zeggen "Keep your stick on the ice". Ze zijn daar nogal fan van ijshockey. Wat dit wil zeggen is, als je je stick niet op het ijs hebt kun je de puck ook niet ontvangen.

Met deze gedachte ging ik spelen. Want hoe kan ik als bruidsfotograaf ervoor zorgen dat ik elk mooi moment op een bruiloft snel weet vast te leggen. Je wilt natuurlijk geen enkel moment missen.

Dit bracht mij dat ik het weer simpeler aan wilden gaan pakken. Voorheen fotografeerde ik een bruiloft met twee camera's. Alleen de keuze welke camera ik zou pakken voor een mooi journalistiek moment zorgde ervoor dat ik vaak momenten miste. Ik fotografeer tegenwoordig bruiloften met ÊÊn camera (backup camera is uiteraard wel mee). Maar dan heb ik niet meer zo'n mooi harnas of camerastrap die je standaard bij elke camera krijgt meer nodig.

Toch wil ik mijn dure systeem camera wel veilig stellen dat hij niet uit mijn handen gelopen kan worden en kapot kan vallen op de grond.

Camera strapZo kwam ik uit bij de Peak Design polsriem. Een mooi polsriem die sterk genoeg is om mijn camera veilig op te kunnen vangen als hij per ongeluk uit je handen wordt gelopen.

Sinds dat ik de polsriem in mijn bezit heb, ben ik al meermaals dankbaar geweest dat ik deze strap aan mijn camera heb zitten.

En omdat ik nu voortaan mijn camera altijd veilig in mijn hand heb kan ik alle mooie momenten mega snel vastleggen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren 🤩