2 min. leestijd

Binnen één uur een complete trouwreportage nabewerkt

Binnen één uur een complete trouwreportage nabewerkt

Vandaag tijdens de flits workshop had ik het erover dat ik een manier had gevonden om mijn complete bruiloft reportage na te bewerken binnen één uur.

Yup je leest het goed. Binnen één uur had ik de reportage zoals ik hem wil opleveren. Alle cursisten keken mij verbaasd aan. Dat kan toch helemaal niet, hoe dan?

Hoe ik dit doe? Via een AI programma (artificiële intelligentie).

Ik heb een mega fijne en super sterke AI programma gevonden die mijn foto's precies nabewerkt zoals ik het wil. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik hier een jaar geleden nog heel sceptisch over was. Want hoe kan nou een software programma mijn bruidsfoto's goed nabewerken en dit precies doen zoals ik het wil? Na het weer uitvoerig uitgeprobeerd te hebben ben ik echt verbaasd, zo goed als dat de foto's eruit komen. Echt geweldig! De bruiloft van vorig weekend is gewoon al klaar
Geselecteerd, bewerkt en ge-exporteerd. Nog niet opgeleverd want binnen één week een complete trouwreportage opleveren is misschien iets te snel! Maar ze zijn al wel klaar 🙈

MEER VRIJE TIJD 🤩

Nu wil ik jou dit natuurlijk niet ontnemen. Want vrije tijd.... daar doen we het voor toch?
Via onderstaande link ontvang jij 1500 edits GRATIS. Dat zijn ongeveer 3 complete bruiloften. En ik denk een tijdswinst van ruim 10-20uur.

Klik hiernaast voor tijdswinst KRIJG 1500 EDITS GRATIS 👈

In het kort hoe mijn nabewerking workflow is:
  1. Ik selecteer mijn bruidsfoto's zoal ik altijd doe. Ik gebruik hiervoor PhotoMechanic.
  2. Ik open de foto's in Lightroom en ik bewerk alvast een aantal favoriete foto's. Even lekker m'n creatieve ei kwijt, maar niet perse nodig. Je kunt ook je complete reportage na laten bewerken.
  3. Dan open ik het AI programma en doorloop ik de stappen. Dit wordt allemaal uitgelegd in het programma.
  4. Vervolgens maakt het AI programma een koppeling met jouw Lightroom catalogus. Vanuit daar worden de foto's verstuurd.
  5. Na de upload krijg je na een bepaalde tijd (in mijn geval binnen één uur) een mailtje dat alle 400 foto's nabewerkt waren.
  6. Via de software kun je deze dan downloaden (gaat volledig automatisch) naar Lightroom.
  7. TADAAAAA je trouwreportage is nabewerkt.
  8. Vervolgens loop ik de bruidsfoto's nog na en bewerk ik hier en daar nog wat enkele foto's die nog niet helemaal naar wens zijn. Het mooie hieraan is, is dat het AI programma hiervan leert. Je mag namelijk de re-edits weer doorsturen naar ze zodat ook de software leert van jouw aanpassingen. Met andere woorden, je nabewerking wordt met elke reportage beter en nauwkeuriger.
  9. Export voor de klant.

Wat ik mij zojuist bedenk tijdens het schrijven van dit artikel... dat het schrijven van deze blog post bijna langer heeft geduurd dan een volledige reportage laten nabewerken met AI.

Wat kost het om trouwfoto's extern na te laten bewerken?

Kosten voor het nabewerken van ongeveer 500 trouwfoto's kost mij.... schrik niet hoor..... dit kost mij €35. Hier kun je het gewoonweg niet zelf voor doen. Hoe leuk je het nabewerken ook vindt. Dit is tijdwinst van heb ik jou daar.

Thank me later als je lekker niks ligt te doen in het hoogseizoen 🤩

Masterclass nabewerken met A.i.

Klinkt het allemaal wat lastig en wil je liever even met mij meekijken hoe ik het van begint tot en met het eind doe? In mijn masterclass nabewerken met A.i. leg ik het stap voor stap uit en laat ik je zien hoe ik binnen één uur een complete trouwreportage nabewerk.

Bekijk de masterclass hier 👈

AI photo editing software