2 min. leestijd

Hoe voorkom je omvallende flitser statieven

Hoe voorkom je omvallende flitser statieven

Een trouwfeest is een gelegenheid waarbij het vastleggen van mooie trouwfoto's van cruciaal belang is. Dit is een prachtige herinnering die je graag mee wilt geven aan je bruidsparen. Om deze beelden goed vast te leggen, kan het gebruik van flitsers nodig zijn. Het gebruik van flitser statieven lijkt misschien een goed idee, maar het kan juist heel onhandig zijn.

Flitser statieven kunnen in de weg staan

Net als bij reguliere camerastatieven, nemen flitserstatieven extra ruimte in beslag en kunnen ze in de weg staan van de gasten en het bruidspaar. Dit kan leiden tot ongemakkelijke situaties, en kan zelfs gevaarlijk zijn als de gasten erover struikelen of er tegenaan botsen. Zelfs als je denkt dat je de statieven op een veilige plek hebt neergezet, zul je zien dat ze alsnog omver gelopen worden. Mega zonde, want dit resulteert vaak in een kapotte flitser en misschien zelfs ongelukken met de gasten op de dansvloer. Bovendien kunnen flitser statieven ook het zicht belemmeren van de fotograaf, waardoor je mogelijk belangrijke momenten mist.

Flitser statieven kunnen op verschillende manieren in de weg staan op een trouwfeest. Ten eerste nemen ze extra ruimte in beslag en kunnen ze daardoor het dansen en het bewegen van de gasten belemmeren. Hierdoor kunnen ze het feest minder gezellig maken en kan het de sfeer beΓ―nvloeden. Bovendien kunnen flitser statieven gevaarlijk zijn als gasten erover struikelen of er tegenaan botsen. Dit kan leiden tot ongelukken, wat de feestvreugde aanzienlijk kan verstoren.

Een ander probleem met flitser statieven is dat ze soms niet flexibel genoeg zijn. Wanneer de fotograaf of videograaf snel van positie moet veranderen om een belangrijk moment vast te leggen, kan een statief de snelheid en flexibiliteit beperken. Dit kan betekenen dat sommige momenten helemaal niet worden vastgelegd, of dat ze minder goed worden vastgelegd dan ze hadden kunnen zijn.

Kortom, flitser statieven kunnen op verschillende manieren in de weg staan op een trouwfeest. Het is belangrijk om deze problemen te vermijden door het gebruik van flexibele en gemakkelijk te gebruiken flitsers. Op deze manier kunnen fotografen en videografen zich concentreren op het vastleggen van de mooiste momenten van het feest, zonder de gasten of het bruidspaar te storen.

De oplossing voor omvallende statieven

Een geweldige oplossing voor omvallende statieven is een speciale flits klem. Heb je het wel eens meegemaakt? Dat je op een bruiloft stond en je flitsers moest gebruiken omdat de ruimte bijzonder donker was. Je wilde de reportage flitsers graag op een statief zetten alleen was er te weinig ruimte. De kans was dan ook zeer groot dat je statief met daarop je flitser omver gelopen zou gaan worden! Een ware nachtmerrie.

De FLEXMI flits klem is dΓ© oplossing! De flitsklem, klem je aan de meest willekeurige uitstekende objecten. Denk hierbij aan een raamkozijn, lampenkap, balken, kasten deuren en ga zo maar door. Alles waar de klem aan geklemd kan worden kun jij nu je flitser plaatsen.Met de FLEXMI flits klem hang jij je flitsers op ieder gewenste plek op, of dit nou gaat om een kozijn, lampenkap of een ander voorwerp.

Bestel of kijk hier voor meer info πŸ‘ˆ

Reportage flitser klem

Flitserklem

Flitserklem